Ilyen lett volna a törölt Avengers-játék

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 30.
  • Gyászhír
Link másolása
Egy hosszabb videó és rengeteg információ érkezett arról az Avengers-játékról, ami még a THQ-nál készült. A kooperatív módra kihegyezett akciójáték drága projekt volt, nem véletlen, hogy feláldozta a pénzügyi problémákkal küszködő cég.

A játékról nem most hallunk először, ezúttal viszont jóval több látnivalónak és információnak örülhetünk az Unseen64 jóvoltából. A projekt azért is érdekes, mert a Marvel mögött álló Disney nem igazán híve a nagy költségvetésű adaptációknak, nem véletlen, hogy a legtöbb Marvel-játék mobilos cím, és nem véletlen, hogy a LucasArts tevékenységét teljesen leépítette a cég.


A videóban látható THQ-anyagot az első Avengers-film mellé szánták, és egy négyfős kooperatív módra kihegyezett, belső nézetű akciójáték volt. A cím alapjáraton Thort, Hulkot, Captain Americát és Iron Mant vonultatta fel, de később Hawkeye és Black Widow is feltűnt volna benne, ráadásul mindegyikük más-más képességekkel rendelkezett, amiket mindenféle látványos kombóba fűzhettünk volna össze.

A játék PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra készült, a történetét pedig a marveles Brian Michael Bendis írta. Érdekesség, hogy a projekttel nem voltak különösebb minőségi problémák, viszont baromi drágára sikerült, ezért döntött úgy az akkor már pénzügyi problémákkal küszködő kiadó, hogy ejti.

Később néhány fejlesztő megpróbálta megmenteni a játékot, és magánál a Marvelnél házalt az ügyért, azonban a cég - a már részletezett okok miatt - nem foglalkozott velük.

3.
3.
dcba
Sztem a Marvel vagy a Disney (nem tudom melyik a felelos a jatekokert) szimplan rajott, h nincs ertelme ilyen nagykoltsegvetesu jatekokkal foglalkozni, mikor ontja magabol a sok free to play szemetet mobilra es boven nyeresegesek, mert hat marvel.

Engem is erdekelt volna egy ilyen First Person nezetu marvel jatek, de felek ez is kimerult volna annyiban, h le kell verni 1 millio ugyanolyan ellenfelet es a vegen nyertel.
2.
2.
Drazhar
A belső nézet annyira nem jó döntés ide, de maga a körítés rendben van. A skrullos szálért is plusz egy pacsi!
1.
1.
roli33
De kár hogy ez nem készült el! Egyszerűen zseniális lett volna. Ráadásul a Skrullos sztorival, a legjobb Marvel-író tollából! Kellene már egy jó Marvel játék. Hátha ez a videó egyfajta igényfelmérés, hiszen nagyon összeszedett, és elég sok a pozitív komment alatta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...