A hétvégén kipróbálható Xbox One-on a TESO

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 8.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox Live Gold-előfizetők ingyen játszhatnak majd a The Elder Scrolls Online-nal a hétvégén, a PC-sek egy része is, ha szereznek addig kulcsot. Ne aggódj, mi segítünk!

Ha rendelkezel Xbox Live Gold-előfizetéssel, nem kell semmi különlegeset tenned, hiszen ingyen kipróbálhatod a The Elder Scrolls Online-t Xbox One-on. Az akció december 10-13. között tart, és akár még 1 millió dollárt is nyerhetsz a Bethesda jóvoltából. A verseny részleteiről a hivatalos oldalon tudhatsz meg többet.

A PC-seknek már trükközniük kell, ha ki akarják próbálni az MMO-t. Ehhez elsőnek kódot kell igényelned a GameSpottól vagy a VG247-től, aztán egy gyors regisztráció után be is válhatod a kulcsot a Redeem Code menüpont alatt. Nem árt sietni, hiszen nem mindenkinek jut a mókából.

A The Elder Scrolls Online már nem igényel havidíjat, elég egyszer megvásárolni az alapjátékot, és addig játszhatsz vele, ameddig jólesik.

5.
5.
Bbogesz
Valszeg nekem is a Division lesz a nyerő, de azért ennek is adok egy esélyt.
4.
4.
anarchoid
en megis inkabb a the divisiont fogom kiprobalni mint ezt a kakit ;)
3.
3.
PiszkosFred
#1: Ez mar csak igy mukodik, a balkan ki van zarva az ilyen-olyan versenyekbol :) Viszont ha van nemet vagy angol ismerosod, akkor az o neveben es cimevel megprobalhatod.
2.
2.
zozo76hun
csak a szokasos pc-s szivattyu :)
1.
1.
Klaymen
Ja, 1 millió... beírtam a jelentkezésnél hogy Hungary és ezt kaptam: ez az ország nem vesz részt ebben a versenyben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...