Outlast 2 - óvakodj a csákányos őrülttől!

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 8.
  • Képek
Link másolása
A Red Barrels csapata tavaly októberben jelentette be az Outlast folytatását, amelyről most elcsíptünk néhány információmorzsát egy hátborzongató screenshot társáságában.

Látva az első rész sikerét (3,5 millióan játszottak vele) a Red Barrels teljesen magabiztosan készítheti el a folytatást. A srácok nem rohannak, nem fogy el a pénzük idő előtt, ambiciózus tervekből pedig nincs hiány, így az Outlast 2-re megéri várni.

A srácok a Twitteren hintették el, hogy a második részben magunk mögött hagyjuk a Mount Massive Elmegyógyintézetet, teljesen új főszereplőt és ellenségeket kapunk. Kronológiailag az első rész után járunk kicsivel. Ismét rejtőzködnünk és menekülnünk kell, ha nem akarunk idő előtt a fűbe harapni. Nem meglepetés, hogy az éjjellátó-móddal felvértezett kameránknak ezúttal is komoly szerepe lesz.

A legújabb screenshot tanúsága szerint sötét és ködös vidéki helyszíneken fordulunk meg, az egyik ellenfél például egy masszív csákánnyal tör majd az életünkre.

Az Outlast 2 ősszel érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

30.
30.
Ecneb
29.
29.
bitbandita
#28: Ajánlom éjszaka, full sötét szobában, föltekert fülessel.
27.
27.
kamgecam
#24: Köszi a választ.
25.
25.
Chrysh
#24: Engem pl az Amnesia óta egy ilyen játék se érdekel nagyon, mert szinte mindegyiknek ugyanaz a játékmechanikája.
24.
24.
Chrysh
#23: Pont, hogy van sztorija az ilyen játékoknak, de jah a rettegést nagyon túljátsszák, annyira, hogy érződik, hogy ezzel akarták leplezni azt, hogy túl sok játékmenetbeli lehetőség nem akad.
23.
23.
kamgecam
#21: Ezek szerint akkor nincs sztorija nagyon.
Gondolkodtam hogy kijátszom de ha csak a rettegésre épít és nincs története akkor felejtős nálam.
22.
22.
kamgecam
#5: Bocsi azért kérdezlek mert kijátszottad.
A fordított kereszt azért van az előzetesben mert sátánista üzenete van a játéknak vagy csak valami utálás a játékban történt eseményekre?
21.
21.
Chrysh
#20: Azért nyilván, ha a parafaktort kivesszük az ilyesfajta játékokból, akkor kb nagy darab 0 lenne előttünk. Gondolj csak bele, mennyivel unalmasabb lenne az Amnesia, ha teljes világosságban kell napraforgók elől menekülni.
17.
17.
Chrysh
#12: Hát ha te se csak kurvaanyázásokat fogsz ideböfögni
16.
16.
crytek
#12: Ha legyen már saját véleményem ember. Még szép hogy azt böfögöm ahogy én vélekedek róla.
Warezbe végigvittem ,steam-en megvettem ,de nem volt kedvem elindítani mert nem köt le nem jó játék. Talán majd egyszer végigjátszom eredetit is.
15.
15.
crytek
#14: Már leírtam hogy mi nem tetszett. Egy horror game amiben az első 10 percben ellőttek 2 db jumpscare-t ami "ijedelmet tud kelteni" és onnantól egy sima séta szimulátor semmi félelmetesség.
14.
14.
respectpele10
Crytek, de hisz ebbe nincs is multi, csak story van, hogyhogy nem tetszett ? :OO Mert amikor látom a kommentjeidet, mindig arról szól, hogy "Nincs benne sztory ez egy szar" és hasonlók. :D
13.
13.
godach
#11: Ha nem tetszett neki, hát nem tetszett neki, de az biztos hogy a karakterek nagyon jól ki lettek dolgozva, főleg a viselkedésük. És nem buta játék volt. Persze, sokan fikázák a szekrénybe bujkálást :) Gondolom Ők a való életbe is neki mentek volna, akár a bengának is.
Én azt mondom, hogy a bátorságot az idiótaságtól csak egy hajszál választja el :)
12.
12.
logic5
#7: de jó neked, hogy halott szarság volt. Amúgy megvetted, vagy letorrentezted.. Én utóbbira tippelnék, és akkor bizony kuss a neved. De tőled mást nem is vártunk. Mindig építő jellegű kommenteket böfögsz ide.
11.
11.
PrimYaz00
#10: Biztos az a tipikus idióta, aki csak a játékmenettel foglalkozik semmi mással :)
10.
10.
godach
#3 Logic, #5Dante92 +1
Szerintem is jöhet, jó volt az alap is és a kieg is.

#7 crytek
Szerintem több volt mint egyszerű kumpscare. Ezért mindegyik főgenya, elég jól el lett találva, az őrült dokitól megkezdve, a meleghógolyó nagy állatig. Én végig izgultam, bár a végét kicsit nehezen vette be a gyomrom, de a kieggel már hamar megbarátkoztam.
9.
9.
hoaw
#7: +1
8.
8.
simi
ez a tanács a való életben is megszívlelendő
7.
7.
crytek
Remélem nem olyan lesz mint az első része hogy első 5 percbe van 2 jumscare ami fasza aztán a maradék pár óra halott szarság.
6.
6.
respectpele10
#5: Dobtad a boxot ? :D
5.
5.
dante92
PS4-re jövő héten fogom beszerezni, PC-n rongyosra játszottam az alap játékot és a DLC-t. Azonnal a kedvencem lett (ami nálam nagy szó). Azonnali vétel lesz ez a második rész!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...