Dragon Front - kártyajáték VR-szemüveggel

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Új VR-játékot jelentett be a High Voltage Software. A Dragon Front formájában a klasszikus gyűjtögetős kártyajátékokat költöztetné át Oculus Riftre, egy trailer segítségével pedig meg is mutatjuk, hogyan képzeli el mindezt.

A High Voltage új projektje egy VR-szemüveggel játszható CCG lesz, amely 280 karaktert, 80 különböző bázist, és mintegy 100 varázslatot vonultat fel egy olyan univerzumban, amely egyszerre visel magán high fantasy és dieselpunk jegyeket.

A csapat nem bízza a véletlenre a dolgot, és a Dragon Front nem csak attól lesz érdekes, hogy a virtuális valóság segítségével egészen más élmény lesz kártyajátékot játszani. Érdekesség például, hogy egy úgynevezett bajnok-mechanika is helyet kapott a címben, ez lehetővé teszi, hogy megidézzünk egy legendás boss karaktert, és azzal próbáljuk megfordítani a csata végkimenetelét. (Már ha szükségünk van erre.)

A Dragon Front tavasszal jelenik meg.

3.
3.
Dreadlox
Oké, ennek most mi a rák az értelme?:D De tényleg! Ennyi erővel tehetnének Candy Crush-t VR-be.... Értelmesebb lett volna valami horror, vagy logikai játékot csinálni, ahol van is értelme a térnek. Egy kártyajáték könyörgöm....
2.
2.
Ultrapologh
1.
1.
kamgecam
Inkább csinálnák meg a Heartstone-t bár annak is örülnék ha jönne ps4-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...