Doom - traileren a démonok és a fegyverek

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 25.
  • Videó
Link másolása
Az id Software alkotásának multiplayer módjában négy démon kapott helyet - mindegyikük játszható lesz. Azért az emberek sem panaszkodhatnak, számos power-uppal és fegyverrel vehetik fel a harcot ellenük.

Mint tudjuk, a multiban csak akkor irányíthatjuk a démonokat, ha megszerezzük az erre szolgáló rúnákat. A rémségekből többféle lesz: a Baron of Hell a nyers erőben hisz, míg a Prowler inkább hátulról cserkészi be a szerencsétlen áldozatait. A Mancubus egy hatalmas bestia, vállán egy barátságos rakétavetővel, de egy kicsit lomha. A Revenant esetünkben nem egy sorsára hagyott prémvadászt jelent, hanem egy koponyafejű nyurga szörnyet, aki hatalmasakat ugorva és szintén rakétákat lőve terrorizálja ellenségeit.

A már ismert fegyvereken kívül a power-upok kavarhatják fel rendesen a multis csatákat. A segítségükkel láthatatlanná válhatunk, gyorsabban lőhetünk és futhatunk, és még regenerálódhatunk is. A Quad Damage nevű finomsággal négyszeres sebzés érhető el.

A Doom május 13-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A bétateszt a jövő héten lesz.

13.
13.
delphijos
Az eddig látottak engem annyira nem győztek meg, de megjött a beta kulcs, kíváncsi vagyok.
12.
12.
Banderas
Érdekel valakit ps4-es closed beta kulcs?
10.
10.
Falcon
A cod sorozar bo3 tol nálam is kukázva inkáb ezt veszem az uj bf5 ig leköt
9.
9.
Az életben nem lesz köze a Quake-hez, akkor alapból konzolra sem jött volna ki.
8.
8.
felegyi
#7: Legjobb LAN-os időket idéző Quake remake, DOOM-os skin-el. Multy orgia, emiatt újra befizetek PSN-re, pedig nem vagyok netes gamer... mármint oldschool Quake, Cod-os játékos voltam multyban, azóta egyik sem jött be... ez a cím defibrillált ilyen téren, nekem itt kezdődik a fun :)
7.
7.
roli33
#6: Szerintem ez tök jó dolog. Igazi nosztalgiát éreztem a videó nézése közben.
6.
6.
herlius
Ez egy az egyben Quake 3 felújított grafikával, megspékelve pár szörnnyel és átkeresztelve Doom-ra. Még annyi fáradtságot sem vettek, hogy a Quad Damage-et (ami totálisan Quake védjegy) átkereszteljék valami másra.
5.
5.
overdosed90
Gondolom azért mutogatják a multit mert jövő héten béta. Meg talán a single részt majd közel a megjelenéshez hypeolják. :D
4.
4.
#3: Ettől én is tartok egy kicsit, már kb. egyáltalán nem foglalkoznak vele. Asszem más cég fejleszti a multit, gondolom ki szeretnék belőle hozni a maxot. Lehet valakit nem is érdekel a darálós kampány, viszont a többjátékos részével megnyerték maguknak.
3.
3.
crytek
Biztos jó foshalmaz lesz a single ha a fostartály multit mutogatják éjjel nappal.
2.
2.
Még mindig hidegen hagy a multija, mégis majd beszarok ezektől a videóktól. Már-már betegesen várom >:D
Remélem steamre felrakják az OST-t is, azonnali vétel.
1.
1.
Formula1fanatic
A legtöbb filmben játékban ha egy természet feletti erejű lénnyel vagy géppel találkozik a hős, legtöbbszőr csak bután elhajítja az enemy, hogy újra el kelljen kapnia... a Doomban ahogy megragadnak szét is tépnek egyből, még ez is sokkal hitelesebb :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...