Rainbow Six: Siege - holnap jön az új DLC

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 10.
  • Videó
Link másolása
Holnap debütál a Rainbow Six: Siege következő letölthető kiegészítése, az Operation Dust Line, így a Ubisoft végre bemutatta a korábban már belengetett trailerének teljes változatát.

Múlt héten mutatkozott be a Rainbow Six: Siege holnap megjelenő bővítménye, az Operation Dust Line, ami az akkor látott nyúlfarknyi teaser trailer után végre megkapta a teljes változatát is.

Ebből kiderül, hogy a csomag két Navy SEALs-es operátort és egy vadonatúj, közel-keleti helyszínt (Border) tartalmaz. A DLC emellett rengeteg új fegyvert, játékmenetbeli módosítást és finomhangolást is kínál. A szezonbérletre előfizetők már holnap megkapják a csomagot, míg mindenki más egy héttel később, május 18-án szerezheti be a pakkot, többek között R6-kreditek elköltésével.

1.
1.
Raam989
Csak halkan megjegyeznem, hogy ez a pakk mindenkinek ingyenes, az sp tulajok csak a karaktereket kapjak meg azonnal. Mindenki masnak egy hetet kell ra varni es utana megveheti oket jatekpenzert.
Amugy nagyon varom, az utobbi idoben nagyon szetesett a jatek a bugok, szerver es balansz problemak miatt. Remelem most helyretesznek mindent.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...