Smite - a hónap végén jön a végleges verzió PS4-re

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 28.
  • Megjelenés
Link másolása
A Hi-Rez Studios MOBA-ja május végén kilép a bétastátuszból és hivatalosan is elstartol PlayStation 4-en. A végleges verzió immáron 60fps-sel fut, még több karaktert és trófeatámogatást is tartalmaz.

Noha az elmúlt néhány hónapban már minden érdeklődő kipróbálhatta a nyílt bétát, a végleges verzió hivatalosan május 31-én startol el PlayStation 4-en. A hivatalos PlayStation Blogon született bejegyzés szerint nemrégiben számos változás és hibajavítás történt a MOBA-ban.

A több millió tesztelőnek köszönhetően a Smite már stabil, rengeteg új karaktert tartalmaz, ráadásul a framerate-et is feltornászták 60fps-re. És persze a trófeatámogatásról sem kell lemondanunk.

8.
8.
#7: PC-n játszom, és csak ismételni tudom magam, nem találkoztam még ilyen hiányosságokkal. Sajnálom, hogy neked ennyire "nem jött be" az egész, nyilván én is ki lennék egyébként akadva. Úgy látszik, mi vagyunk a két véglet. :/
7.
7.
Trapyd
#6: Nem tudom milyen gépen játszol a játékkal. Pc n elég sok hibát és hiányosságot találni (játékra vonatkozót és háttértámogatásra vonatkozót egyaránt). Nem gamebreaker, de jelen van. A lényeg pedig, hogy ezek majd mindegyike jelen van mióta játszok. Jelenleg nem játszok, de a többiektől tudom. tehát ez közel 3 év. 3 év alatt a kis hiányosságokat sem pótolták, nemhogy a problémásabbakat. Na az a baj. Az ügyemmel kapcsolatos kommunikáció és hozzáállás. Na az a baj. Nem a játékkal van gond azt mocskosul élveztem én is. Évekre terveztem a többiekkel és a Smite al a játékot. Nem véletlen költöttem rá és nagyon nem keveset.
6.
6.
#5: Szerintem ez egy kivételes eset volt (lehet nem vagy egyedül, attól még nem gyakori). Hibáztak, ennyi. Lehet részedről súlyosabb a dolog, de én ezért még nem írnám le a játékot. Én baromira élvezem, és soha semmi gond nem adódott vele.

#3 Persze, Paragon.. Mégis miért? Mert jobban néz ki? Azért ennél többről is szól a dolog. A Paragon pusztán annak okán hogy új, még a Smite közelében sincs. Brutálisan fest, azt elismerem. Beszéljünk erről 1-2 évvel később, amikor már lesz mit összehasonlítani.
5.
5.
Trapyd
Pcn játszottam vele. 2013 őszén kezdtem ott már a béta vége felé járt. Nem tudom hogyan lehet csalni benne. A negyedik már követelőző levelemre voltak hajlandóak csak annyit válaszolni, hogy csaltam. Semmi többet. Mindent összeszedtem, ami az ártatlanságom mellett szól. Petíciót indítottunk. Mindent amit csak lehet. A hülyének is nyilvánvaló, hogy semmit sem csináltam. Ők még arra sem hajlandóak, hogy kivizsgálják az esetet. Egy pénzéhes csürhe semmi más.
4.
4.
Cipo3
#2: 2 éve megy a smite, te azóta játszol vele és csak holnap lép ki a bétából? ezt hogy? 2 éve már elindult valami open?

S hogy lehet csalni benne? Mármint azzal vádoltak, hogy valami külső szoftver segítségével hackeled?


Nem is értem egy reflex játékban hogy lehet csalni. Ha a te megnöveled a varázslataid erejét az Ő gépén nem lesz megnövekedve.

Esetleg folyamatosan látod az ellenség mozgását, de ez nem hatalmas hatalmas előny.
3.
3.
#2: Paragon megeszi reggelire, messze elkerulom a smite-ot.
2.
2.
Trapyd
A játék jó. Néhány dolgon változtatni kellene. Ennek ellenére senkinek sem ajánlom.
Engem 2 év játék után csalással vádoltak meg és bannoltak. Ártatlanul. Hosszas levelezés, indoklás, több tucat ember kezeskedése arról, hogy fair játékos vagyok sem volt elég még arra sem, hogy egyáltalán megvizsgálják tévednek e. Egy kismotor ára van a játékban. A legutolsó befizetésemet el sem tudtam költeni, mert 4 napra rá banoltak. Az EULA említést tesz egy szervezetről ahova fordulhatnék és ha jól tévedek ez egy ügyvédi iroda vagy valami hasonló. Nyilván anyagi vonzata van a dolognak. Még nem végeztem ezzel a mocskos bandával. A neten több panasz is található hasonló helyzetben lévő játékostól. Másrészt vannak a háttértámogatással más problémák és hosszú ideje nincsenek javítva.
1.
1.
szó mi szó elég pofás ebben a pár mpben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...