E3 2016: Forza Horizon 3 - ez nem sétakocsikázás

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 14.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft konferenciáján formálisan is bemutatkozott a Forza-sorozat mellékágának, a Forza Horizonnak a harmadik iterációja. Ebben Ausztrália elképesztően változatos vidékét autózzuk majd körbe.

A Forza Horizon 3 ezúttal Ausztrália elképesztően színes és változatos vidékére kalauzol el minket. A sima gyorsulási versenyek mellett terep és off-road mókára is lehetőségünk lesz. Ha minden igaz, közel 350 különböző járgány közül válogathatunk, amelyekből néhányat most meg is leshetünk mozgás közben.

A játék szeptember 27-én mutatkozik be, Windows 10-en és Xbox One-on.

28.
28.
Dirty666
#27: +1
Én Boxon tolom, nagyon várom, a trailer is tetszik, nem tudom mi a gondja a sok kis nyominak :)
Én az se bánnám, ha PS4-re is kijönne, attól se lenne rosszabb a játék.
26.
26.
shooter1234
Ha cÍm nélkül láttam volna a trailerét, akkor azt hittem volna hogy ez is egy újabb The Crew DLC.
17.
17.
godach
#15: Pont ezen gondolkoztam én is. Csodálom az energiáját :D
16.
16.
Unknown
#15: Nem vagyok seggeszki :D hisz nezd meg mikor regisztraltam :D seggeszki rdr,gow meg mittomen mi nelkul nem seggeszki
15.
15.
#14: Mennyi van belőled? Basszus :D
14.
14.
Unknown
#13: Tudod vannak olyanok, akiknek a tartalom tobbet jelent mint az 1080/60 vagy az ultra graf. Ez mar nem az a horizon amit megszerettem. Persze lehet valakinek az tetszik, de igenis ezt latom a hatterben. Hiszen teljesen mas egy konzolra fejleszteni mint konzolra es pc re. Ottvan az optimalizacio, ami sok idot elvihet es ezert nem jut ido a tartalom tovabb csiszolasara. Masik meg hogy megis hogyan feleljen meg valaki egy masterracesnek? Hat egyertelmu hogy a grafika a masik meg az egyszeru jatekmenet, lasd cs:go, tf2, a mobak stb...komplex strategiak amik gondolkozasra kesztetnek a papadoxon kivul senki sem gyart. Persze lehet hogy rosszul gondolom, de en igy vettem eszre, nem akarok senkit sem megsertemi es ezt no offensebol irom es nem vagyok egy seggeszki 2.0. De ez az en velemenyem.
13.
13.
XuChi
#12: Huu akkor az is biztos el fogja rontani az xbox verziót ;)
11.
11.
Unknown
Forza Horizon 3-hoz csak egy jo tuning rendszer kellett volna, egy cseppet szebb latvany, tobb auto, foleg jdm-ek, es egy erdekesebb helyszin, mondjuk japan. Ha ez meglett volna akkor sokkal de sokkal jobban meglennek vele elegedve, mert amennyire vartam akkorat csalodtam benne. Latvanyban javult (fuckin' pcmaster bullshit). Tartalomban viszont nem...ennyire ki akarjak szogalni a PC-seket? Mert azoknak eleg a grafika, en viszont egy minosegi exclusiveben biztam, de sebaj. Egyessel es a kettes horizonnal elvagyok a mai napig :)
8.
8.
XuChi
Amúgy elég nevetséges, amint az erdőben a fák között röpköd a helikopter, és a fák lombjai meg sem moccannak :((
6.
6.
godach
#5: Moby Dick vs Autobahn nálam mindent vitt nehézségre. Na jó, ne is beszéljünk róla, mert csak elszomorodom :)
5.
5.
#4: Egy ilyen hírtől rögtön sokkot kapnék. Factory Driver módra emlékszel? Gyerekként a sírógörcs jött rám a nehézsége miatt. :D
Különösen ennél: https://www.youtube.com/watch?v=BXuGKNSOmxs

Csak azt nem értem, miért nem lehet régi részeket az Originen keresztül megvenni? Még felújítás sem kéne, csak legyen digitálisan elérhető.
4.
4.
godach
#3: Ne is mond. Nem vagyok odáig a remasteredekért, de egy NFS Porsche Unleashed remastedért, akár ölni is képes lennék :D
3.
3.
#1: Az egy rohadt jó játék, pacsi érte :D
1.
1.
godach
Hihhh ezek a felborult fatörzsek az út felett, de emlékeztetnek az NFS Porschera te jó isten ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...