Teaser traileren a Darth Vader VR-játék

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 25.
  • Videó
Link másolása
Az idei Star Wars Celebrationön jelentette be az Industrial Light & Magic VR-ra szakosodott csapata, hogy egy Darth Vaderre fókuszáló VR-élményen dolgozik. Most végre teljes pompájában is megcsodálhatjuk.

Az idei Star Wars Celebrationön ugyan nem a játékoké volt a főszerep, de az ismét megerősítést nyert, hogy a Disney semmiképpen se szeretne lecsúszni a VR-vonatról. Ennek megfelelően az egy hete kiadott Star Wars: Trials on Tatooine mellett egy másik Star Wars VR-projektet is bemutattak.

Ezt az Industrial Light & Magic VR-ra szakosodott csapata készíti, és nem meglepő módon Darth Vaderre koncentrál. A történetközpontú játék írója David S. Goyer lesz. A sztori a hivatalos kánon része lesz, és eddig nem ismert eseményeket mutat majd be.

Az még nem derült ki, hogy mely VR-szemüvegeken válik elérhetővé a játék.

18.
18.
user101
Pontosan ezt gondolom én is, hogy az Oculus és a Vive egy party kellék lesz tartalom nélkül. Ha minden tripla-A-s címhez csinálnak támogatást akkor jó móka lesz kipróbálni, de nem fogok egy 60-80 órás RPG-t ezzel tolni. De még egy tartalmasabb FPS amibe 20 órát teszek is kívül fog esni a komfort zónámon.

Igen, el tudom képzelni, hogy COD/ BF vérpisti majd ezzel tolja multiban ( ha lesz egyszer támogatás ) épp ezért gondolom, hogy lesz neki felhasználói tábora, de nem fog elterjedni és pláne nem vált ez le semmit, nem, hogy a monitorokat / tv-t.

PS4-esetén a Sony maximalizmusát ismerve talán egy kicsit jobb _lehet majd_ a helyzet, de egyenlőre én ott sem látom azt a nagy áttörést. Félő, hogy ugyanúgy unalomba fullad bele a nagy forradalom, mint annak idején a mozgás-érzékelős kontrollerek kapcsán.

( Apropó, VFX1 ? Emlékszik még valaki ? :)

Sokkal inkább láttam potenciált a Wii-U féle tabletes "segédképernyő" módra ( térkép, kamera, visszapillantó, inventory... ) aztán abból sem lett semmi :( Pedig mennyire tudnám élvezni azt például Fallout-ban, Witcher-ben, Dishonored-ben... stb.
14.
14.
user101
Olyan ez, mint a kinekt; sok hűhó-semmiért. Igen próbáltam és igen tetszett, de fizikailag képtelenségnek érzem, hogy a Fallout-ban eltöltött 67 órát el bírjam viselni a fejemen egy ilyennel és akkor a szemeimről nem is beszéltünk. Party kellék, semmi több, van benne potenciál, aztán szépen mindenki elfelejti és a polcokon fog porosodni. Hiába van egy 110 centis full hd tv-m és egy olyan gépem ami ezt röhögve kihajtja, hiába van 5.1, a mai napig a legszivesebben a dolgozó szobámban egy 22" monitoron és stereoban játszok. Már, ha érdemes, mert hiába csili-vili valami, hat fél órára köt le.

Egyébként nem tünt fel senkinek, hogy nem játékról beszélnek, hanem vr-élményről ?

-- evil grin mode on --
muhahahaha!
12.
12.
Gykrizsi
11.
11.
Gykrizsi
#9: Lehet, hogy butaságot mondok, de szerintem az hivatalosan is érkezik.
9.
9.
strike19
Szerintem a legjobb dolgokat a VR-hez a modderek fogják összerakni.
Pl:Fallout 4 mód.
Ezek a VR játékok ugyan olyanok mint a Move-os játékok kevés tartalom.3 napig tart a varázs utánna meg csak porfogónak jó a Vr meg filmet nézni vagy VR pornóra.
6.
6.
delphijos
#2: A video jól néz ki, de igazából semmit sem mutat. Egy ilyet egy kicsit ügyesebb grafikával foglalkozó fan is csinál. ( Ian McDiarmid hangját leszámítva ) Ráadásul a "játékból" semmit sem árul el.
2.
2.
hedzsooo
#1: Cikket egyébként olvastad a kommented előtt, meg a rövid előzetest megnézted?
1.
1.
McDuff
"VR-élménnyel" Dunát lehet már rekeszteni, hol vannak az igazi játékok már, amiket nem un meg az ember fél óra után (már ha van egy némelyik olyan hosszú)? Ez is csak egy horda módos demó lesz, lefogadom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...