F1 2016 - bemutatkozik a karriermód

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
Sok rajongó zokon vette, hogy a tavalyi részből kimaradt a karriermód, ám a Codemasters az F1 2016-ban pótolta ezt a hiányosságot. Megalkothatjuk saját karakterünket, és hírnevet szerezve egyre jobb csapatokhoz igazolhatunk.

Nagy eséllyel az F1 2016 lényegét a karriermód adja, melyben kezdetben egy nevesincs pilótát alakítunk. A karaktergenerálás után kiszínezhetjük sisakunkat, majd egy gyengébb csapatot választva indulhatunk pontszerzésre. Ha szépen teljesítünk, egyre jobb istállók bombáznak majd ajánlatokkal. A cél persze a világbajnoki cím megnyerése.

Kapunk egy Multiplayer Championship nevű játékmódot, ahol 22 játékos versenyezhet egymás ellen egy komplett szezonon át.

Az F1 2016 augusztus 19-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

8.
8.
user101
Tehát a mai újdonság amit tavaly kivettek a játékból. Egy dologban zseniális a Codemasters, az biztos: Marketingben ! HAIL TO THE KING !!!

Én nagyon utálom őket, mert egy szemét pénzsóvár, átverő és vérszívó aljas, banda. Ezt amit csinálnak a CD-Projecnél ingyenes DLC-ben adnák a játékhoz nem pedig minden évben eladnák a hülyéknek teljes árú játékként. Csókólják seggen Bobby Kotickot! >:[
7.
7.
Chelseafan1989
nekem tetszettek az f1-es codemasters játékok és valahogy mindig előreléptek.
a tavalyi a karrier mód hiánya miatt csalódás de ez az idei eddig nagyon adja videók képek és leírások alapján.
a codemasters lehet rájött hogy ideje összekapnia magát mert elveszíti a vásárlóit.
6.
6.
Codehook1337
#5: Sztem az uj nfs kiraly :D plane ingyen ea accesba :D
5.
5.
gegisz13
Én nem tudom, mikor vágtak át velük. Az F1 2015 volt az egyetlen, de az valamilyen szinten a 16-nak a bétája volt. A többi azt hozta, amit láttál a trailerekből, meg fejlesztői videókból. Én nem nevezném szemétnek egyik részt sem, a 13-as kifejezetten tetszett. Ezt a jelzőt inkább az új Need For Speed érdemelné meg.
4.
4.
ATi0021
Ez szép és jó, de már annyiszor átvágtak ezekkel az F1 játékokkal, hogy hiszem ha látom. F1 2010 / 2012 óta az összes egy szemét.
3.
3.
simon 555
Tetszik. Még a végén megveszem.
Csak kár, hogy kormányt is kellene hozzá venni...
2.
2.
Chelseafan1989
#1: én is láttam már pár videót amiben az összes autóból lehetett választani.
én már nagyon várom egész ígéretesnek tűnik.
1.
1.
Macifasz
Én úgy tudom, hogy már a kezdetektől fogva beülhetünk akár egy Merci vagy Ferrari volánja mögé is. Külföldi fórumokon olvastam, plusz ezalatt a trailer alatt is vannak kommentek, amik ezt mondják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...