World of Warcraft - akcióban a Demon Hunter

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 9.
  • Videó
Link másolása
A Legion expanzió előrendelői mától férhetnek hozzá a World of Warcraft legújabb kasztjához, a Demon Hunterhez. Most a Blizzard egy külön kedvcsinálóban mutatja be az új osztály jellegzetességeit.

Már nem kell sokat várnunk a World of Warcraft következő kiegészítőjére, a Legion világszerte augusztus 30-án élesedik. Az új kaszthoz mától, azaz augusztus 9-től férhetnek hozzá az expanzió előrendelői.

A Demon Hunter egyébként csak blood és night elf lehet, bőrpáncélt visel, warglaive-vel, tőrökkel, egykezes kardokkal és fejszékkel harcolhat. A képességei elsütéséhez furyt használ, és a legmagasabb szinten indul, így az előrendelők a 98. szinten kezdhetik meg új karakterük istápolását, és kétszintnyi kezdőterületet kell megtisztítaniuk.

A Legion egyéb funkcióiról az alábbi videóból tudhatsz meg többet.

21.
21.
CitromH
#20: Meseszerű ide vagy oda, ez régen szép volt, legalábbis én mindig szerettem ezt a megvalósítást.Bétától nyomtam, Catánál viszont végleg beleuntam. Most a wow film miatt leporolták az ismerőseim, és belenéztem náluk a játékba. ÁÁÁ gondoltam biztos csak az ő gépén ilyen ocsmány, hiszen Quad core procival, és hasonló kategóriás videokártyával tolja. Na majd otthon megnézem az enyémen. Ugyanaz a szar volt, hiába lőttem be a lehető legmagasabbra. Ez a játék csoda, hogy mindig él. Maguk a fejlesztők sem hiszik el szerintem, hiszen a Catát(talán) úgy hirdették, hogy az utolsó kiegészítő lesz. Jó pár évet letoltam vele, de most már ideje lenne kukázni, és létrehozni egy starcraft alapú új mmot. Az sem baj, ha csak lemásolják a wow rendszerét, de kap egy új loret egy másik világban, egy lényegesen jobb enginnel. (Szerintem ekkor vége lenne a házasságomnak.. :D )
19.
19.
GODL1KE
A legjobb MMORPG és sosem lesz ennél jobb , de már uncsi! Catánál kiszáltam, egyedül a f2p érdekelne.. de pénzt ezért?
6.
6.
user101
Függetlenül attól, hogy a kettes szerzője egy zigóta, bírom, hogy azonnal mindenkit megbélyegeznek, hogy cod fanboy, ha a szeretett játékát degradálja. Aztán meg lehet, éjjel nappal Zeldaval játszik szegény... Most jól megkaptad ecsém! :D
1.
1.
belaman
a legmagasabb szint a 100-as és a US regióban élesedik ma. Európában (ahol mi vagyunk) csak holnaptól...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...