Így harcolunk a Vampyrban

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 2.
  • Hír
Link másolása
A spanyolnátha sújtotta Londonban Doctor Reidnek nem igazán tetszik a vámpírélet. Hiába vált elátkozott teremtménnyé, valamelyest megpróbál ember maradni. A fejlesztők elárulták, hogyan működik a harc.

A vámpírok alapvetően éjszakai lények, akik kerülik a feltűnést. Azonban nem egyszer sor kerül arra, hogy hősünknek meg kell védenie magát. A hivatalos PlayStation Blogon a Vampyr rendezője, Philippe Moreau elárulta, mi a teendő konfrontáció esetén.

A harci helyzeteket sebességünkkel és mozgékonyságunkkal ugyan elkerülhetjük, ha viszont úgy döntünk, nem futamodunk meg, egy sor harci képességet szerezhetünk és fejleszthetünk. Fegyverek is lesznek a játékban, akár közelharcra, akár távolsági harcra is berendezkedhetünk. Az ütésvágásokkal, lövöldözéssel feltölthetjük Jonathan Blood Gauge-képességét, amely lényegében egy erős vámpírtámadás. Például mágikus tüskékkel nyársalhatjuk fel az ellenséget, ám ezekkel a kunsztokkal csak tovább gyengítjük emberi oldalunkat.

A játék tartalmaz egy nemlineáris skillfát is, tele megszerezhető képességekkel. Lényegében két irányban fejlődhetünk, megmaradhatunk embernek, vagy beletörődhetünk vámpíréletünkbe.

A táplálkozás hatalmas XP-löketet ad, így könnyebben abszolválhatjuk a harci helyzeteket, de vannak árnyoldalai is. Fokozott veszélynek leszünk kitéve az utcákon, mindennek következményei lesznek a város lakosságának szemében.

A Vampyr valamikor 2017 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...