Deus Ex: Mankind Divided - itt a HDR-támogatás

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 4.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix és az Eidos Montreal a Twitteren jelentette be, hogy felülnek a HDR-vonatra és egy sebtapasz jóvoltából legutóbbi játékuk, a Deus Ex: Mankind Divided is csatlakozik azon címekhez, amely támogatni fogja a funkciót.

A Twitteren jelentette be az Eidos Montreal, hogy megérkezett a Deus Ex: Mankind Divided legújabb javítása, az 1.05-ös sebtapasz, amely számos finomhangolás és hiba kigyomlálása mellett tartalmaz egy nagyon fontos újdonságot is.

A csapat ugyanis a javítás segítségével elérhetővé tette Xbox One-on és PlayStation 4-en a HDR-támogatást, ami azt jelenti, hogy ha szebb, színesebb és élénkebb színekben úszó látvány közepette szeretnél lopakodni és gyilkolni, már most megteheted.

Az Xbox One S és a legutóbbi frissítés óta a sima PlayStation 4 is képes a technológia nyújtotta lehetőségek kiaknázására, nem kell azokhoz az új konzolokra várnotok. Persze nem árt, ha van egy megfelelő tévétek vagy monitorotok is hozzá.

A játékról írt tesztünket itt tudjátok bepótolni.

10.
10.
pippyniga
9.
9.
user101
Junosty kell neki az a tuti ! :D
Apropó, attól, hogy 4k-ban és HDR-el nézem a tévét , jobb lesz a játék ? Kötve hiszem, amit nem tudnak megcsinálni érdekesre, szórakoztatóra, hogy lekössön HD-ban 16 millió színnel az szar marad HDR-ben és 4k-ban is... Mi lenne most már elkezdenénk a JÁTÉKOKKAL foglalkozni a sok PARASZTVAKÍTÁS helyett ?! he ?
8.
8.
thiefofdarkness
Semmi különös, csak nem értem az ilyen viccelődést, amikor értelmesen leírtam a kérdésemet. Ezt meg csak leírtam, hogy mi volt az első otthoni számítógépem. Az iskolában Commodore plusz/4-en tanítottak minket még "programozni". Ez csak eszembe jutott nem azért írtam, hogy mindenki elkezdje írogatni, hogy bezzeg ő még... Ja én is pascalban programoztam A4-es lapon, de látom van egy csomó 4k képes tv-monitor, ami nem oled és hátha van valakinek egy ötlete.
6.
6.
thiefofdarkness
Van 1 samsung kisebb tv-m és egy nagyobb lg. Semmi bajuk. Monitorom viszont régebbi ezért gondoltam annak a cseréjére.
5.
5.
thiefofdarkness
Mondjuk én 386-os géppel kezdtem egy vga monitorral és 40 mb vinyóval úgyhogy annyira nem vettem ezt a Philips poént, de egészségedre...
1.
1.
thiefofdarkness
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Tudnátok ajánlani nekem olyan monitort, ami már képes kihasználni a hdr nyújtotta lehetőségeket, de nem felső kategóriás? Köszönöm a segítséget.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...