PC-n is játszható lesz a Red Dead Redemption

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Hála a PlayStation Now szolgáltatásnak, hamarosan PC-n és PlayStation 4-en is élvezhetjük a Rockstar Games előző westernjátékát. Egy hosszú évekre visszatekintő huzavona zárul most le. Bonthatjuk a pezsgőt?

A Sony bejelentette, hogy "hamarosan" az eredetileg 2010-ben megjelent Red Dead Redemption is játszható lesz a PlayStation Now szolgáltatáson keresztül. Ez annyit jelent, hogy immáron PlayStation 4-en és PC-n is elérhető lesz a Rockstar nyitott világú westernjátéka.

Igen, a Red Dead Redemption technikailag játszható lesz számítógépeken, annak ellenére, hogy hivatalos PC-s port nem készült belőle, hiába rágták érte a Rockstar fülét a rajongók.

Xbox One-on július óta érhető el az első RDR, miután bekerült a konzol visszafelé kompatibilis játékainak felhozatalába.

A hír keltezése nem véletlen: tegnap debütált a második rész előzetese, így most a fél világ Red Dead Redemption 2-mániában él. A Sony ráadásul partnerséget kötött a Rockstarral, így a PS4-esek elsőként férhetnek hozzá a folytatás néhány online tartalmához.

40.
40.
Ronam
#21: Az eves Psnow elofizetes 100$, te honnan vetted ezt a 180 dollaros baromsagot? Havi 9$-t meg nehogy mar ne erjen meg.. Akinek nem volt PS3 annak lazan megeri..
35.
35.
Cell4
#34: Akkor zárná ki, ha dübörögnének az elöfizetések ezen a PS Now rendszeren * és nem lenne igény a remaster-ekre * .
28.
28.
Cell4
Nem próbáltam nagyon még ezt a PS Now dolgot, inkább én is arra a megoldásra hajaznék, hogy ha bedöglene a PS3-mam, akkor 40-45 000-ért vennék egy használt, buherált gépet és azon kitolnám az összes olyan játékot, ami a back log-omon még szerepel. (Jó sok egyébként.)

A hírnek ettől függetlenül örülök, legalább most már van lehetőség arra, hogy PC-n is játszani lehessen a Red Dead Redemption-nel. Mondjuk én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy előbb-utóbb be fogja jelenteni a Rockstar a remaster-t.
24.
24.
kamgecam
#13: Eltaláltad halandó lélek|, leborulhatsz urad elõtt :)
21.
21.
#20: Ráadásul három hónap alatt fix, hogy nem tudnék minden engem érdeklő címet végigjátszani. Egy évre 180 dollár, azaz kb. 48-50k. Szerintem mocsok sok.
Utólag láttam a linkedet, akkor nem biztos, hogy kell a kontroller. Akkor is drága. Piszkosul.
16.
16.
45 dollár három hónapra? Biztos nagyon megéri. Inkább félreteszem 3 hónapig ezt az összeget és veszek belőle egy konzolt. Már lassan az új generáció is használtan megy 50k körül.
14.
14.
headhunter86
Miért kellene örülnünk annyira? Egy nyavalyás stream szolgáltatásért?
Kell a fenének így.
13.
13.
Chrysh
#11: Tán Neked jár a köszönet?
12.
12.
kopic
#10: Nincs nekünk olyan szerencsénk...
11.
11.
kamgecam
10.
10.
Chrysh
Jólvan, seggeszki már a végnapjait éli... :D
8.
8.
Sir Galád
Nem hiszem, hogy előfizetek ezért.
3.
3.
mestermagyar
#1: Modoknak, multiplayeres dedikált szervereknek, jobb felbontásnak, jobb fps-nek, offline játéknak, hogy ne kelljen mégegy szar hozzá a számítógépre és mert talán biztonságosabb ha nem teljesen a távoli szerverekre bízzuk magunkat ami a céggel dőlhet be avagy szabadon kaszálható el.
1.
1.
Yanez
Ezzel szerintem el is dőlt a játék remastered kérdése. Minek? A pc-s tábornak pedig jó szórakozást kívánok, akárcsak a többieknek, akinek eddig kimaradt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...