PC-n is játszható lesz a Red Dead Redemption

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 21.
  • Bejelentés
Hála a PlayStation Now szolgáltatásnak, hamarosan PC-n és PlayStation 4-en is élvezhetjük a Rockstar Games előző westernjátékát. Egy hosszú évekre visszatekintő huzavona zárul most le. Bonthatjuk a pezsgőt?

A Sony bejelentette, hogy "hamarosan" az eredetileg 2010-ben megjelent Red Dead Redemption is játszható lesz a PlayStation Now szolgáltatáson keresztül. Ez annyit jelent, hogy immáron PlayStation 4-en és PC-n is elérhető lesz a Rockstar nyitott világú westernjátéka.

Igen, a Red Dead Redemption technikailag játszható lesz számítógépeken, annak ellenére, hogy hivatalos PC-s port nem készült belőle, hiába rágták érte a Rockstar fülét a rajongók.

Xbox One-on július óta érhető el az első RDR, miután bekerült a konzol visszafelé kompatibilis játékainak felhozatalába.

A hír keltezése nem véletlen: tegnap debütált a második rész előzetese, így most a fél világ Red Dead Redemption 2-mániában él. A Sony ráadásul partnerséget kötött a Rockstarral, így a PS4-esek elsőként férhetnek hozzá a folytatás néhány online tartalmához.

40.
40.
Ronam
#21: Az eves Psnow elofizetes 100$, te honnan vetted ezt a 180 dollaros baromsagot? Havi 9$-t meg nehogy mar ne erjen meg.. Akinek nem volt PS3 annak lazan megeri..
35.
35.
Cell4
#34: Akkor zárná ki, ha dübörögnének az elöfizetések ezen a PS Now rendszeren * és nem lenne igény a remaster-ekre * .
28.
28.
Cell4
Nem próbáltam nagyon még ezt a PS Now dolgot, inkább én is arra a megoldásra hajaznék, hogy ha bedöglene a PS3-mam, akkor 40-45 000-ért vennék egy használt, buherált gépet és azon kitolnám az összes olyan játékot, ami a back log-omon még szerepel. (Jó sok egyébként.)

A hírnek ettől függetlenül örülök, legalább most már van lehetőség arra, hogy PC-n is játszani lehessen a Red Dead Redemption-nel. Mondjuk én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy előbb-utóbb be fogja jelenteni a Rockstar a remaster-t.
24.
24.
kamgecam
#13: Eltaláltad halandó lélek|, leborulhatsz urad elõtt :)
21.
21.
#20: Ráadásul három hónap alatt fix, hogy nem tudnék minden engem érdeklő címet végigjátszani. Egy évre 180 dollár, azaz kb. 48-50k. Szerintem mocsok sok.
Utólag láttam a linkedet, akkor nem biztos, hogy kell a kontroller. Akkor is drága. Piszkosul.
16.
16.
45 dollár három hónapra? Biztos nagyon megéri. Inkább félreteszem 3 hónapig ezt az összeget és veszek belőle egy konzolt. Már lassan az új generáció is használtan megy 50k körül.
15.
15.
atroll1
Ez így semmit sem ér, mikor lesz $5-os bundle-ben?
14.
14.
headhunter86
Miért kellene örülnünk annyira? Egy nyavalyás stream szolgáltatásért?
Kell a fenének így.
13.
13.
Chrysh
#11: Tán Neked jár a köszönet?
12.
12.
kopic
#10: Nincs nekünk olyan szerencsénk...
11.
11.
kamgecam
10.
10.
Chrysh
Jólvan, seggeszki már a végnapjait éli... :D
8.
8.
Sir Galád
Nem hiszem, hogy előfizetek ezért.
3.
3.
mestermagyar
#1: Modoknak, multiplayeres dedikált szervereknek, jobb felbontásnak, jobb fps-nek, offline játéknak, hogy ne kelljen mégegy szar hozzá a számítógépre és mert talán biztonságosabb ha nem teljesen a távoli szerverekre bízzuk magunkat ami a céggel dőlhet be avagy szabadon kaszálható el.
1.
1.
Yanez
Ezzel szerintem el is dőlt a játék remastered kérdése. Minek? A pc-s tábornak pedig jó szórakozást kívánok, akárcsak a többieknek, akinek eddig kimaradt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...