Wii-re is megjelenik az új Mortal Kombat

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Midway munkatársai már nagyban hegesztik a befejező Mortal Kombat-epizódot, ám immáron nem kettő, hanem három platformra: PS2-re, Xbox-ra és Wii-re.
A Midway munkatársai már nagyban hegesztik a befejező Mortal Kombat-epizódot, ám immáron nem kettő, hanem három platformra: PS2-re, Xbox-ra és Wii-re.

Ugrás a galériához

Tehát a Mortal Kombat: Armageddon 2007 első negyedévében már a Nintendo "következő generációs" gépére is várható. Lévén a Nintendo Wii-t nem igazi next-gen grafikával büszkélkedhető játékok futtatására tervezték, így a Midway számára magától értetődő volt, hogy következő verekedős címüket nem GameCube-ra, hanem a korábban Revolution nevet viselő konzolra adják ki.

Hogy miként valósul meg az irányítás a forradalmi, mozgást érzékelő kontrollerel? A bejelentésben nem esett szó erről: mindenesetre a cég fejese, Ed Boon érdekesnek tartja a vezérlőt - s bár nem tartja akkora szenzációnak, ám szerinte bukás sem lehet.

7.
7.
General Thomas
na erre kiváncsi leszek! akkro lenne az igazui ha telejsen lemoddelezné a mozgásunkat!:DDDDD
6.
6.
Utys
Na mostmár tuti veszek Wii-t. Mostmár aztán mortálozni akarok végre az új verzióval is!

Mondjuk ha igaz, akkor Wii-nek legalább kedvezőbb ára lesz.
4.
4.
Ca$h
Fojesz: Az X360 már több száz játékkal kompatibilis visszafelé és folyamatosan hétről hétre bővül a lista! Teeeeeee... ejnye bejnye! ;)
3.
3.
shyfter
Az nem pár tíz játék hanem legalább 150
2.
2.
fojesz
Az X360 is kompatibilis visszafelé, kár h csak pár tíz játékot tud visszajátszani. Sebaj, ki tudja mit hoz a jövő: lehet a következő compatibilist listen már a MK: Armageddon is rajta lesz. :)
1.
1.
begbies
Ha jól eltalálnák az irányitást és még egy kicsit huznának a grafikán akkor a másik 2 next gen gép tulajdonosai is nyáladzhatnának egy kicsit a productra :) jó lesz ez ;) csak nem a Wii vásárlók az igazi célközönség...az új irányitó meg pont nem verekedős gammákra van kitalálva(a super smash brawl is retro joyt használ majd)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...