Friss játékmenet-videókon a Dishonored 2

Link másolása
Tegnap az Arkane Studios fejlesztői lehetőséget adtak pár szerencsés újságírónak, hogy kipróbálják a Dishonored 2-t. Felvétel is készült a mókáról, így most egy raklap új játékmenet-videó érkezett.

A Bethesda bekeményítése miatt a Dishonored 2-ből is csak a megjelenés után olvashatunk majd teszteket, pár szerencsés újságíró azonban lehetőséget kapott, hogy idő előtt kipróbálhassa a játékot.

A Dishonored 2 szűk két héten belül érkezik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, így korai tesztek híján érdemes lehet belekukkantani az alábbi játékmenet-videók egyikébe.

Az alábbi videóban a GameSpot munkatársa ismerkedik a játékkal, miközben a játék fejlesztői kommentálják az eseményeket (a játékmenet 2 perc körül kezdődik).

Ebben a két videóban pedig ugyanazt a küldetést nézhetjük meg, amit a fenti streamben is láthattunk, ezúttal viszont kommentár nélkül és jobb minőségben.

7.
7.
Arsenal4ever
#3: Van ilyen. Ha realisztikus dolgot vársz egy játékban van egy rossz hírem! Csapjad arcon magad és Ébredj baszki!
4.
4.
Yetikee
#3: Hát még amikor lépcsőn felfelé csúszkál :D
3.
3.
imchristailor
Engem ez a becsúszás még mindig zavar. Különleges képességeik vannak, amik nagyon jók, de az, hogy képes a súrlódást szinte nullára csökkenteni bármilyen talajon ne legyen már egy közölük. Olyan hülyén néz ki, hogy tesz egy lépést, majd csúszik két métert a betonon.
2.
2.
Eberinu
Én már meg is vettem *.*
1.
1.
Batman
Idén egy játékot veszek meg és az ez lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...