Killing Floor 2 - ma indul a PS4-es nyílt béta

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 4.
  • Korai verzió
Link másolása
Ezen a hétvégén minden PS4-játékos kipróbálhatja a kooperatív hentelésre kihegyezett zombi shootert, ráadásul az is kiderült, mennyivel lesz szebb a Killing Floor 2 PlayStation 4 Prón. Kaptunk két véres trailert is.

Ma este 7-től egészen vasárnapig, azaz november 6-ig fut a Killing Floor 2 nyílt bétatesztje. Természetesen nem a teljes tartalomhoz férhetünk hozzá, csupán annak egy apró szeletéhez.

A bétában két multis mód (Survival és Versus Survival), három térkép (Burning Paris, Biotics Lab, Evac Point), egy offline oktatómód, kilenc perk-osztály és 14 karakter kapott helyet. PC-n már régóta elérhető az Early Access-verzió, és időközben rengeteg frissítést kapott a cím, így konzolon már egy finomhangolt változatot kaptok készhez.

A Tripwire a PS4 Próra is felkészíti a zombis shootert, 4K tévéken 1800p-s felbontásnak és ultra textúráknak örülhetünk, de ha Full HD-s képernyőn játszol, akkor hatékonyabb supersamplinget és magasabb framerate-et kapsz.

A PS4-es verzióban alapból benne lesznek a PC-s Deluxe Digital Edition bónusztartalmai is, azaz az extra karakterek és a kozmetikai cuccok. A végleges változat november 18-án landol PC-n és PS4-en.

10.
10.
DarkLord
#9: Ma egyszer kipróbálta sikerült, de ne tettem volna, ez nagyon rossz. Már az első Wave-t is alig vártam, hogy lemenjen erre látom 10 Wave, na jó én már a 4. után el is köszöntem a játéktól és töröltem is azonnal. Nagyon érdektelen dolog ez, még ingyen se kellene kategória.
9.
9.
csabuszflash
#8: Én kipróbáltam és baromira nem erre számítottam. Olyan freetoplay-es hangulat meg minőségű vt az egész fura karaktermozgásokkal meg összealadó társak meg ellenfelek gagyi animációk és furán plasztikus grafika. Az igaz hogy ez még csak beta ps4en.
8.
8.
DarkLord
Eddig olyan fasza, hogy egy játékhoz se bírt csatlakozni tegnap este óta, igaz kb. 10-szer próbáltam, aztán meguntam a fene se szórakozik ilyennel, amúgy az oktató részt végigtoltam, már az se tetszett, azért kipróbáltam volna egy netes meccset milyen. Na egyszer talán csatlakozik is a hétvége alatt majd :D
7.
7.
maros1977
Biztos mától érvényes a béta? mivel én nem találom a storeba!
6.
6.
zozo76hun
tojnek a 4k-ra. fullhd-ban ha simabb jatekmenet (magasabb fps), es nagyobb felbontasu texturak lennenek mar azt mondom megeri a pro.
5.
5.
kamgecam
3.
3.
kamgecam
#1: Azt tudod hogy olyan tévén is kell nézni hogy lásd a különbséget meg nem biztos hogy a tömörített youtube videókon átjön a cucc.
Itt van pár vélemény akik már látták a különbséget:
https://www.youtube.com/watch?v=pUb63Dc7-Bw
https://www.youtube.com/watch?v=duKs_rr_z8w
https://www.youtube.com/watch?v=hrW_53EyKtU
2.
2.
TeddySnow
#1: Meg se jelent még a gép, honnan lennének összehasonlító videók?
1.
1.
Hunszi
Jöjjenek már az összehasonlító videók végre...röpködnek a számok, de még kézzel fogható összehasonlítást nem láttunk a Prot illetően.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...