Gears of War - Infók a megjelenésről és a demóról

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 4.
  • Hír
Link másolása
Sablonosan szólván van egy jó hírünk, meg egy rossz: az Epic végre hivatalosan is megerősítette a Gears of Wars érkezésének napját, ám demót csak azután kapunk.
Sablonosan szólván van egy jó hírünk, meg egy rossz: az Epic végre hivatalosan is megerősítette a Gears of Wars érkezésének napját, ám demót csak azután kapunk.



Tegnap jelentette be kiadóként a Microsoft az egyelőre X360-exkluzív akciójáték boltba kerülési dátumát - ily módon az a bizonyos "Emergence Day" november 12-én esedékes nyugaton, míg Európában öt nappal később, ergo 17-én. További hivatalos értesüléseink szerint a játék demója csak a megjelenés után érhető majd el.

"Választanunk kellett: vagy idén kiadjuk a játékot és utána a demót, vagy a megjelenés előtt tesszük közzé a demonstrációt, s jövőre fejezzük be a teljes verziót" - fejezte be mondanivalóját Mark Rein a Gears of War hivatalos fórumán.
10.
10.
pstomi
Basszus miért kell 100 féle konmzolt gyártani????????????????

van ps2-m van psp-m, van Xboxom, van pc-m és még mindig kitudnak hozni olyan játékot amivel nem fogok tudni játszani. És ez lesz az amikor ki jön a PS3 MEG a Wii mind 3 konzol fog majd olyan cimeket mutatni amik oltári jok lesznek de csak 1 konzolon lesz majd elérhető!!!!!!!!!!

Xbox 360-on ott a Saints row ami 1000-szer jobb mint a GTA.

Most ha meg veszem a Saint rows miatt a Xobox 360-at 90 kilóárt, és majd most jön ki a Ps3 ami meg szintén fog olyan brutál játékot kihozni ami csak PS3-ra fog kijönni. Ezeke azt várják hogy a létező összes konzol meglegyen az emberek háztartásában? Miért nem csinálnak inkább pc-re az ugyis van mindenkinek.
9.
9.
Ca$h
Az összehasonlítgatás, és versenyszellem emberi dolog... sajnos vagy nem sajnos. Akkor lehet majd erről vitatkozni, ha már mind a kettővel játszhattunk! ;)
8.
8.
FNorberto
Nem hinném hogy versenyeznie kéne a 2 játéknak, annyi a közös bennük hogy mindkettőben lövünk más semmi.És amúgy számomra ez lesz a 360 legjobb játéka,meg úgy egyáltalán is:D
7.
7.
Ca$h
De addig még van egy év, szóval egyenlőre ez lesz a legjobb stuff, az már egyszer biztos! :)))
6.
6.
Halfer
Én is úgy érzem hogy 360-ra forradalmi játék lesz ;)
5.
5.
FNorberto
Végülis, inkább a teljes!Ez lesz a 360 legjobb játéka!!!!!!
4.
4.
shyfter
3.
3.
danielfox
2.
2.
General Thomas
"Választanunk kellett: vagy idén kiadjuk a játékot és utána a demót, vagy a megjelenés előtt tesszük közzé a demonstrációt, s jövőre fejezzük be a teljes verziót"

:)
1.
1.
danielfox
Miért nem a demót adják ki előbb?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...