PS4-re is megjelenik a The Town of Light

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Az olasz LKA.it pszichológiai horrorjátéka eredetileg PC-n látta meg a napvilágot, a fejlesztők szerint azonban az egészen különleges élményt nyújtó anyag idén PlayStation 4-en is megjelenik. Igazi gyöngyszemről van szó.

Az LKA.it művészeti igazgatója és írója, Luca Dalco a hivatalos PlayStation Blogon megerősítette, hogy a The Town of Light idén PlayStation 4-en is napvilágot lát, bár konkrét megjelenési dátumot nem említett.

Ahogy arra a tavalyi tesztünkben kitértünk, a játékot valós események ihlették. Toszkánában majdnem száz évig működött a Volterra Elmegyógyintézet, mielőtt a '70-es években bezárt. A játékban egy Renee nevű lányt irányítunk, aki visszatér a már üresen álló létesítménybe, és megpróbálja összerakni, hogy mi történt vele a múltban.

Nagyon nehéz pillanatok várnak ránk. Az orvosok és ápolók nem kímélték a beutaltakat, mindenféle fájdalmas kísérletet végeztek velük, és nem ritkán elektrosokkot is kaptak. A rendszeres bántalmazásokról és nemi erőszakról nem is beszélve. Kényes témákat boncolgat a The Town of Light, melyben az igazi horror az emberi természetből fakad.

A PS4-es verzió továbbfejlesztett látványt, valamint új történeti és játékmeneti elemeket tartalmaz majd.

4.
4.
Raam989
Én a vr Pisti végéigjátszásába bele-bele néztem anno. A sztori érdekes, de amúgy baromi unalmas. Nézni legalábbis...
1.
1.
KRAT0S
Fps nézet + rajzolt átvezető videók..kell a ráknak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...