Rainbow Six: Siege - heti 4 millióan játsszák

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 6.
  • Biznisz
Link másolása
A Ubisoft egyik igazgatója szerint óriási népszerűségnek örvend a Rainbow Six: Siege, a rajt óta több mint megduplázódott a regisztrált játékosok száma, és egyébként is látványos a rajongótábor aktivitása.

Habár a Ubisoft formálisan 10 millió játékost kommunikál, Bertrand Chaverot, a kiadó latin-amerikai régióért felelős igazgatója szerint ma már 13 millió regisztrált játékosnál jár a Rainbow Six: Siege. Chaverot szerint a rajt hónapja 5 millió rajongót hozott nekik, vagyis bő egy év alatt több mint a duplájára nőtt a felhasználók száma.

A készítők az aktivitásra sem panaszkodhatnak, Chaverot szerint 3,9 millió játékos legalább heti egyszer elindítja a játékot. Ezek után érthető, hogy a Ubisoft idén is folyatja az FPS támogatását, a "második évad" holnap veszi kezdetét az Operation Velvet Shell DLC érkezésével. Fent ebből nézhettek meg egy tartalmas összefoglalót: az új pályáról, valamint két spanyol operátorról, Miráról és Jackalról külön is megemlékeztünk nemrég.

2.
2.
Crevna
Free weekenden kipróbáltam bár eddig nem nagyon érdekelt kicsit ilyen Counter Strike copynak éreztem nekem az se jött be valahogy soha. De ez a játék marha szórakoztató volt.Ez a rombolható környezet meg a különböző kommandósok képességei elég érdekessé és kiszámíthatatlanná teszi a játékot. Plusz elég egyedi a játékstílus nem egy Call of Duty vagy BF az egyszer biztos. Még az is lehet hogy beruházok rá bár boxra még mindig elég combos az ára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...