PC-re és Xboxra is tölthetők a Resident Evil 7 DLC-i

Link másolása
Vége a PlayStation-exkluzivitásnak, így PC-re és Xbox One-ra is elérhető a Resident Evil 7 első két DLC-je, a Banned Footage Vol. 1-2. A csomagok 10 és 15 euróba kerülnek, ha nem rendelkezünk a Season Pass-szel.

A rövid exkluzivitás után PC-re és Xbox One-ra is megérkeztek a Resident Evil 7 DLC-i. Ha rendelkezel a 30 eurós Season Pass-szel, akkor természetesen nem kell külön fizetni értük, amúgy 10 és 15 euróba kerülnek. A Steamen és az Xbox Store-ban is elérhetőek már a tartalmak, hamarosan pedig a Windows 10 áruházában is megjelennek.

A Banned Footage Vol. 1 három vadonatúj játékmódot tartalmaz. A Nightmare-ben a hullámokban érkező ellenfelek támadásait kell visszavernünk, méghozzá felállított csapdák és különböző kraftolt fegyverek segítségével. A Bedroomban úgy kell megszöknünk, hogy Marguerite Baker ne vegye észre, hogy kikeltünk az ágyunkból. A harmadik mód, az Ethan Must Die pedig egy, a Resident Evil 7 cselekményétől független szálat mutat be. Ebben főhősünkkel úgy kell kijutnunk a Baker-házból, hogy rengeteg ellenfél és csapda állja az utunkat.

A második, drágább csomagban Lucas Bakerrel szerencsejátékozhatunk, valamint egy komolyabb előzményt is kapunk az alapjáték történetéhez. A Daughters című epizódban sok érdekességre fény derül, valamint megtudjuk azt is, hogyan is tébolyodott meg a vidéki család.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...