Middle-Earth: Shadow of War - kiderült a gépigény

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 28.
  • Hír
Link másolása
Meglepően hamar lehullott a lepel a Middle-Earth: Shadow of War gépigényéről, a játék Steam-oldalán a minimum és az ajánlott követelményekre is fény derült. Emellett bemutatkozott a 300 dolláros gyűjtői kiadás is.

Habár a játék megjelenése csak augusztus 25-én várható, a Steam-oldalán már most feltüntették a gépigényét - így bőven lesz időd tápolni Talionék visszatérésére, ha szükséges. Lássuk, milyen konfigurációval érdemes nekiugrani a Shadow of Mordor folytatásának!

Minimum gépigény:

  • Windows 7 (SP1) operációs rendszer
  • Intel i5- 2550K (3,4 GHz) processzor
  • 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 670 vagy AMD Radeon HD 7950 videokártya
  • DirectX 11
  • Internetkapcsolat
  • 60 GB szabad hely a merevlemezen


Ajánlott gépigény:

  • Windows 10 (14393.102-es verzió)
  • Intel Core i7-3770 (3,4 GHz) processzor
  • 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 970, NVIDIA GeForce GTX 1060 AMD Radeon R9 290X vagy AMD Radeon RX 480 videokártya
  • DirectX 11
  • 60 GB szabad hely a merevlemezen


A Middle-Earth: Shadow of Wart tegnap jelentették be hivatalosan is, az első információkat és a bemutatkozó előzetest ebben a hírünkben találod. Azóta kiderült, hogy a játék egy 300 dolláros gyűjtői kiadást is kap a szezonbérlettel dúsított Gold Edition mellé, ami díszcsomagolásban érkezik, és egy "pöttöm" szobor is megbújik benne a kötelező tartozékként funkcionáló térkép, matrica- és litográfiacsomag, illetve soundtrack mellett:

26.
26.
fehersam
Bejelentenek egy játékot, kiadják a gyűjtői tartalmát, kapunk egy cinematic trailert, és egy gépigényt. Első reakciók a GK-n: EZ EGY SZAR UBIFOS PFÚÚÚJ DE ASZASZINZKRÍD. Aha..oké
25.
25.
kebi90
Hol láttok ti itt UBI emblémát? A karakter mozgása volt amit megvásároltak a Ubisoft-tól tudomásom szerint. Itt a hivatalos oldal: https://www.shadowofwar.com/
22.
22.
Perseus84
Elnezest a tevedesemert :) De UBI szaga van azert nem?
Regen jo volt UBI most mar oket is csak a penz motivalja es nem az h minosegi cuccot tegyenek le az asztalra. Az EA-rol meg mar inkabb ne is beszeljunk.
Na de visszaterve ehhez: amint mondtam a GyU vilagaban SOKKAL tobb van. Sokkal tobbet ki lehetne belole hozni. Mit tettek vele? Kis terkepen is monoton jatekmenet egygobmos harcrendszerrel. Es veszik ezt. No comment
19.
19.
Schwag
#9: Amugy mire fel kell szidni a Ubisoftot? Talan mar is elfelejtodtek a far cry, assassins creedek,a splinter cellek meg a rainbowk? Ezek meghatarozo jatekok voltak es mai napig is azok... mire fel szidjatok? Bezzeg ha meg nem csinalnanak tobb ilyet akkor hogy lehetne szidni mi? Itt semmi sem jo meghogy nincs valasztek dehogy is nincs!
18.
18.
Schwag
#17: Mindig masban kell keresni a hibat...
17.
17.
Gykrizsi
Szerencsétlen UBI, ha még köze sincs a játékhoz, akkor is őket szidják :)
16.
16.
Schwag
A harcredszer joval oszetetteb az acnal inkab a batmanra hajt de nagyon es sokan szidtak mennyire egyhangu komor... emberek mordort lattatok a filmekben? Ott meg lepusztultabb csupaszabb meg a nap se sut -.- en szemely szerint imadom a gyuruk urat a hobbitot is es jo erzessel tolt el visszaterni a vilagba mert beletudom elni magam. Es a fotomod peldatlan azzal orakat szarakodtam hogy megtalaljam a legjobb legszebb szoget ami egy jo hatterkepnek is elment ;)
15.
15.
DON GONDOCS
A harcrendszer meg közelebb állt az arkham játékokhoz mint az Ac-hez.
14.
14.
DON GONDOCS
Anyám borogass. Mi köze ennek az ubihoz? Régen az EAnél voltak jogok most meg Warnernél.
11.
11.
https://www.youtube.com/watch?v=4_zsHdEXTBs
10.
10.
#9: Ömm, lehet én vagyok tájékozatlan, de hogy is jön ide a Ubisoft.. ??
9.
9.
Perseus84
Bocs h ilyen nyers vagyok de ebben a vilagban akkora a potencial es nem tudnak egy elvezheto cuccot csinalni belole. Legnagyobb hiba volt eladni a jogokat az UBInak.
8.
8.
Perseus84
Jaj dehogy kap ne legyeket mar ennyire naivak. Ugyanolyan szar lesz mint az elozo. Mivel ez UBI nem lesz jo vege. De vegyetek csak tamogassatok ezt a sok fost amit csinalnak
7.
7.
br1Koo
Ennek lesz folytatása. Jó hír! Remélem szanaszét újították, látván hogy van igény a játékra, és végre kap egy kis odafigyelést a készítőktöl is.
3.
3.
Schwag
Ajanlott gepigeny 16gb... Combos igeny.. Tegnap elkezdtem az elsot es 1080p highon lazan fut az en low specen na augusztusig meggondolom vegyeke par dolgot bele :'^)
1.
1.
headhunter86
A játékról még egy mozgó kép sincs, de CE már kinn, meg a gépigény is. Csak rakd félre a lóvét a játékra meg a vasra. Az tök mindegy milyen játék...
Lefosom a bokám, hogy már ilyen szinten tart a marketing.
Régen először legalább a játékot promózták, aztán jött a többi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...