ShadowBreak - mesterlövészes mobiljáték a Ubitól

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Vadonatúj Tom Clancy-játékot jelentett be mobilokra a Ubisoft. A multira fókuszáló ShadowBreakben egy elit mesterlövészt irányítunk, aki a csapatát terelgetve számolhatja fel az ellenség bázisát. Itt a bemutatkozó előzetes!

A közeljövőben a Shadow Nationöknek nevezett bűnözői csoportok fenyegetik a globális stabilitást, ám az elit mesterlövészekből álló ShadowBreak brigád szembeszáll velük, és szépen levadássza mindegyiket.

Első körben a játékos a saját csapatával támadja meg az ellenfél bázisát, parancsokat oszthatunk az embereinknek, míg mi a legjobb rálátást keressük a mesterlövészkedéshez. Mivel egy meccs körülbelül három percig tart, sietnünk kell. Ha egy gyengébb felszerelésű osztagot irányítasz, viszont pontosan osztod a halált, akkor is győzhetsz.

Többféle stratégia is működőképes lehet, ráadásul rengeteg fegyvert és más cuccot vonultat fel a játék. A multira összpontosító ShadowBreakben a nyert mérkőzések után jutalmakat kapunk, fejleszthetjük csapatunkat és kibővíthetjük fegyvertárunkat.

A játék idén érkezik iOS-re és Androidra. További részletek a Ubisoft blogján.

Gameplay:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...