PS4-re költözik a Jak and Daxter-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Sajnos Jak és Daxter nem örülhet olyan kiadós felújításnak, mint Crash, azonban hamarosan így is lehetőségünk nyílik arra, hogy PS4-en is végigjátsszuk a dinamikus duó kalandjait.

A Sony a bűvös PS2-emulátorát állította hadrendbe, így a Jak and Daxter: The Precursor Legacy, a Jak II, a Jak 3 és a Jak X: Combat Racing is megjelenhet idén PS4-re. Utóbbi érkezése különösen nagy hír, a Jak X ugyanis a PS3-ra és PlayStation Vitára megjelent HD-csomagokból is kimaradt, a PS2-n kívül így nem találkozhattunk vele más platformon.

Túl sok látványbeli javulásra nem érdemes számítani ezúttal, de azért az emulátor a maga szerény módján igyekszik kipofozni a játékokat: a felbontást 1080p-re skálázzák a készítők, így egy fokkal elfogadhatóbb lesz az összkép. Emellett trófeatámogatásra is számíthatunk, illetve a SharePlayt és a Remote Playt is használhatjuk majd, ha erre éreznénk késztetést.

4.
4.
Darksiders84
#3: Múltkor nézegettem nagyon bennem maradt emlékekből régi játékokat és nem akartam elhinni hogy úgy néztek ki iszonyat vissza nézni milyenek voltak a régi kedvencek pl Ps1-en vagy N64-en 18-20 éve
3.
3.
Ronam
#2: Mit számít hogy néz ki? Ez az egyik legjobb game volt PS2-n!!!!!
2.
2.
mamgu
Néztem az Unchartedeket is de a látvány láttán elment tőlük a kedvem, pedig azok csak egy generációra vannak innen akkor ezek hogy fognak kinézni?
1.
1.
Darksiders84
Na bumm jöhet a többi Spyro Sly stb. Egy teljesen felújított Populous érdekelne esetleg de erre úgyse sok esély szinte semmi. Amúgy mintha egyre többen vennék elő a régi kedvencüket újra és újra mert már nem igazán van igazi újdonság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...