Augusztusban jön a Yakuza remake-je PS4-re

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sega végre elárulta a Yakuza Kiwami nyugati premierjének dátumát. A 2005-ös első rész felújított változata augusztus végén landol a boltokban egy sor bónuszanyaggal megspékelve. Új trailerünk is van!

A felturbózott grafikával és újra felvett japán szinkronnal felvértezett Yakuza Kiwami teljesen hű marad a 2005-ös eredetihez, így a sorozattal most ismerkedők egy remek kiadással pótolhatják a lemaradásukat. A Yakuza Kiwami augusztus 29-én landol Európában.

A narratívát is ráncba szedték a fejlesztők, több mint 30 percnyi új átvezető jelenettel spékelték meg a játékot. Ami a játékmenetet illeti, élesedik a Majima Everywhere-rendszer, mellyel a sorozat félszemű őrültje bármikor rátörhet hősünkre, rendszerint akkor, amikor nem számít rá.

A Yakuza Kiwami digitális és dobozos formában is elérhető lesz 34,99 eurós áron. Az előrendelők és az első vásárlók (ha jut nekik) fémdobozt is kapnak hozzá.

3.
3.
fehersam
#2: Most hazudhatnék, de szabadnapos vagyok :) #LÁZÁRMOSOLY
2.
2.
kopic
#1: Maga meg mindig itt rontja a levegot ? Megunta a sikkasztast vagy mivan ?
1.
1.
fehersam
Így kell remastert csinálni kedves mindenki!
Emlékszem, hogy 2006 karácsonya nálam erről a játékról szólt, és igaz, hogy itt Európában nem volt akkora visszhangja, de ez egy nagyon jó játék volt, és 1:1 hez lemásolták, szóval ajánlom mindenkinek!
Hozzáteszem, hogy épp levan árazva elég szépen a Yakuza:zero a PS storeban, ha érdekel valakit a játék előzménye.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...