Sea of Thieves - mindent az erőforrásokról

Link másolása
Nagy eséllyel valamikor idén érkezik meg a Rare játéka, a Sea of Thieves, melyben barátainkkal kalózhajó-legénységet alkotva fedezhetjük fel a pompás szigetvilágot. Az új videóban az erőforrás-rendszerről mesélnek a fejlesztők.

Még a 2015-ös E3-on mutatta be a Rare kalózos MMO-szerű játékát, mely nagy eséllyel idén meg is jelentik Xbox One-ra, valamint Windows 10-re.

A frissen megjelent előzetesben a fejlesztők az erőforrás-menedzsmentről mesélnek: csapatunkkal tehát a kincsek keresésén kívül különféle erőforrásokat is gyűjtögetünk kell, melyeket sokféle módon hasznosíthatunk. Fából példádul hajónk sérüléseit javíthatjuk ki csata közben, életerőnk visszatöltéséhez pedig élelemre lesz szükség. Az automatikusan visszatöltődő életerőpontokat a készítők szerint azért vetették el a fejlesztés során, hogy a játékosoknak izgalmasabb élményben legyen részük.

Az erőforrás-gyűjtés ellenére lesznek olyan tárgyak, melyekkel minden játékos rendelkezni fog. Ilyen lesz a lámpás, a különféle hangszerek, valamint a vödör, mellyel süllyedő hajónkon segíthetünk.

2.
2.
imchristailor
1.
1.
kopic
Oltari bukta lesz a jatek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...