E3 2017: Megvan a Sony-konferencia dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 4.
  • Rendezvény
Link másolása
A konzolgyártó már szétküldte a meghívókat a sajtó képviselőinek, így biztosra tudjuk, hogy a Sony E3-as sajtótájékoztatójára június 13-án, magyar idő szerint hajnalban kerül sor. A korán kelők és későn fekvők előnyben!

A teljes nevén PlayStation E3 Media Showcase-re magyar idő szerint június 13-án, hajnali 3-kor kerül sor. A helyszín ugyanaz lesz, mint tavaly, a Sony a Los Angeles-i Shrine Auditorium and Expo Hallt bérelte ki a konferenciájához.

Az E3-as sajtótájékoztatók sorát tehát idén is a Sony zárja, az időpont nem változott a tavalyi bulihoz képest. Leghamarabb az EA Play kezdődik, egészen pontosan június 10-én. Másnap a Bethesda felhozatala következik, a Microsoft viszont hétfő helyett már vasárnap, magyar idő szerint június 11-én, este 11-kor számít a figyelmünkre.

A Sony egyelőre nem árulta el, mire készül, de az biztos, hogy a PS4 közelgő játékai kerülnek terítékre, és talán hardveres újdonságra is számíthatunk.

Az idei E3-at június 13-15. között tartják majd Los Angelesben, és most először a nagyközönség előtt is megnyitják a rendezvényt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...