Ghost Recon: Wildlands - íme, a Fallen Ghosts DLC

Link másolása
Bemutatkozott a Ghost Recon: Wildlands második DLC-je, mely az alapjáték eseményei után veszi fel a történet fonalát. Új ellenfeleket, 15 küldetést és megemelt szintkorlátot hoz a kiegészítő.

Leleplezte a Ubisoft a Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands második DLC-jét, a Fallen Ghostsot. A csomagot a Season Pass-tulajok május 30-tól tölthetik le, a többiek pedig június 6-tól vásárolhatják meg.

A történet az alapjáték végén kezdődik: akcióink hatására a fiktív Bolíviában polgárháború tör ki, alakulatunk pedig azt a feladatot kapja, hogy menekítse ki az országban rekedt amerikai állampolgárokat. Menekülés közben azonban helikopterünk találatot kap, és bár a zuhanást túléljük, csapatunk a dél-amerikai dzsungel közepén találja magát utánpótlás nélkül.

Új ellenfelünk a Santa Blanca kartell maradványaiból született Los Extranjeros lesz, aminek tagjai arra esküdtek fel, hogy levadásszák az összes idegen betolakodó katonát az országban. A kampány során 15 küldetésben 4 főnököt kell elintéznünk a három új régióban. Az új helyszínek főleg a dzsungelbe és lápos vidékekre kalauzolnak el minket, ahol az ígéretek szerint nemcsak az új ellenséggel, de a keményebb időjárással is meggyűlhet a bajunk. Emellett a fejlesztők megemelték a szintkorlátot, így egészen 35-ös szintig fejlődhetünk, valamint kapunk új képességeket, mellékküldetés-típusokat és hat új fegyvert is.

4.
4.
GODL1KE
Én is tolom még a 1070-es hez kaptam az iponnál, nagyon jó játék de ha nincs 3 másik haverod akkor csak botokkal érdemes játszani mert az online felhozatal több mint szánalmas, ja és mi az hogy a történet közepébe mert csak azok online-ok akik ott vannak, erre gondolhattak volna de mit várok én ubiéktól?
3.
3.
Binder
Hogyne...200 órám van benne...nagyon baba a cucc...az alapot imádom, a NarcoRoad DLC meg totál más hangulatú mint az alap, ez is tuti jó lesz. :)
2.
2.
Pexo
Igen, pl. én. Tudom, a Ubisoftot gyűlölni kell, mert downgrade, stb. Vannak butaságaik (mint minden nagy kiadónak), de alapvetően nekem tetszenek a játékaik, a Wildlands pedig kifejezetten bejött.
1.
1.
ollie92
Játszik még ezzel valaki ???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...