70 millió felhasználója van a PSN-nek

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 23.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony a minap részletezte vállalati stratégiáját, melyben elhintette, hogy 70 millió aktív felhasználója van a PlayStation Networknek havonta. A cég a jövőben még jobban rágyúr a PlayStation Plus kínálatára.

A Sony új számadatot vázolt fel a vállalati stratégiáját részletező legutóbbi meetingen. Ebből kiderült, hogy a PlayStation Network havi aktív felhasználóinak száma átlépte a 70 milliót. A cég szerint a PS4-es játékosok együttesen 600 millió órát töltenek minden héten konzolozással.

Összehasonlításként megemlítjük, hogy a Microsoft áprilisban árulta el, hogy az Xbox Live 52 millió aktív felhasználóval bír havonta PC-n és Xbox One-on együttvéve. A Sonynak tehát itt is 18 milliós előnye van.

Az online szolgáltatásra egyébként még jobban rágyúr majd a japán gyártó: a jövőben még több tartalommal bővítik a PlayStaton Plus kínálatát, így talán az előfizetők számát is növelni tudja a cég. A PlayStation Plus jelenleg 26,4 millió előfizetőnél jár.

8.
8.
Ezt hívják totális vereségnek.

Figyeljéte meg, az E3-on a Microsoft bejelenti, hogy a jövőben már nem csak az eladott kozolokról, a Live előfizetőinek számáról is hallgat majd, mint aki beszart.
7.
7.
Animejetix
PC-n plusz még kb 140 millió Steam felhasználó, rá lehet dobni a live 52 milliójára...
6.
6.
madSci
#3: Aktív 70 millió, mi egy hónapon belüli belépést, aktivitást jelent. A valós regisztrált szám kb. 120 millió. (Wikipedián fent van a korábbi adat, 65 millió 1 hónapon belül aktív felhasználó és 110 millió user. Gondolom, majd ott is frissítik)
5.
5.
NECROSMOKE
#4: Ez igy igaz. Az xbox 360 kihagytam veletlenul.
4.
4.
Juha
#3: "... A Microsoft áprilisban árulta el, hogy az Xbox Live 52 millió aktív felhasználóval bír havonta PC-n és Xbox One-on együttvéve..."
Az hagyján, hogy szerintem a PC egy Xbox live előfizunál (hangsúlyozom, szerintem) még nem lehet számottevő, de mi van az X-360-al? Az szerintem benne lehet a számokban, de

a., félrefordítottatok valamit

b., nem ellenőrzitek a más oldalakról származó infókat, csak beteszitek.

OFF: direkt tettem be az idézett mondatot, mert sokszor úgy javítjátok át a cikket, hogy a kommentelő tűnik utána félkegyelműnek.
Mellesleg építő jellegű kritikának szánom, hogy nézzétek már át még egyszer, amit kiadtok a kezeitek közül, az a 10-15 perc nem számít, így is 2-3 napos lemaradásban vagytok általában a híreknél (én nem bánom, bírlak titeket, de valahogy mindig megzavar, ha nem jön ki a "matek") :-)
3.
3.
NECROSMOKE
3-4 evvel ezelott is 70 millio psn tulajdonos volt. Vagy akkor hazudtak? De ez pc-n es xboxe one-on egyuttveve kijelentes amolyan sony propagandaul hangzik :)
Amugy sony parti vagyok. Xboxal meg semmi bajom.
1.
1.
DarkLord
16 nap múlva járok le épp, ha nem dobnak valami frankó játékot lehet szüneteltetem 1-2 hónapra a dolgot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...