Outcast: Second Contact - Okasankaar mocsarai

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 8.
  • Videó
Link másolása
Az Appeal csapata szorgalmasan tolja ki az újabb és újabb pályamustrákat az Outcast remake-jéről. Ezúttal Okasankaar lápvidékére kalauzolják a játékosokat, amely egyedi lényekkel és törzsekkel várja a hősünket.

A fagyos Ranzaar és  Shamazaar szent földje után most egy másik vidék mutatkozik be az Outcast: Second Contactből. Okasankaar mocsárvidéke ismerős lehet azok számára, akik már játszottak az eredeti változattal.

Az Appeal csapata azt a nemes cél tűzte ki maga elé, hogy modern eszközökkel újraalkotja az egyik első nyitott világú 3D-s klasszikust, amely 1999-ben jelent meg.

A Unity motor remek választás ehhez, elég csak vetni egy pillantást a fenti videóra. Noha a játékmenet finomodott, a sztorihoz nem nagyon nyúltak a srácok: ezúttal is az elit katonát, Cutter Slade-et irányítjuk, aki egy olyan világot fedez fel, ahol a mágia és a tudomány jól megfér egymás mellett.

Az Outcast: Second Contact idén ősszel landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
zsocc-nrg
#2: Azért az 1.1 sem néz ki ilyen csodásan. Jó látni ilyen képi világgal ezt a játékot, ez egy igazi remakelés nem csak HD-sítik. Lehet hogyha ez sikeres lesz akkor van esély a folytatásra.
2.
2.
Extol
Az 1.1-el már eljátszották a régi rész újra kiadását digitális formában, erre most Remake-elik. Pofám leszakad.
Ehelyett második részt már simán össze lehetett volna hozni, nem AAA minőségben persze, megkickstarterelve.
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...