Nioh - a hónap végén jön a Defiant Honor DLC

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A Team Ninja továbbra is támogatja az akció-szerepjátékát. Július végén érkezik a Defiant Honor kiegészítő, amely új fegyverekkel, páncélokkal, mágikus elemekkel és ellenségekkel bővíti a felhozatalt.

A Team Ninja illetékese a hivatalos PlayStation Blogon árulta el, mi vár ránk a július 25-én érkező Defiant Honor DLC-ben. Az már biztos, hogy egy rakás új fegyvert (köztük a tonfát), öltözéket, mágikus elemet és ellenséget kapunk a pénzünkért.

A kiegészítőben tiszteletét teszi egy olyan karakter is, akit "Japán legnagyobb harcosaként" ismernek: ő lesz Sanada Yukimura, a Toyotomi-klán rendíthetetlen figurája, akinél a becsület mindenek felett áll. Ami az új pályákat és küldetéseket illeti, a Defiant Honor az Osaka-kastélyban játszódik, amely a Segoku-korszak "legnagyobb és legigénytelenebb vára" volt.

Mivel a Tokugawa- és a Toyotomi-klán között háború áll, Yukimura előkészíti embereit a küzdelemre. Elsőként egy erődöt húznak fel a váron kívül - ez lesz a Sanada Maru, és a harcba mi is beleszólhatunk. Nehéz és véres kihívás előtt állunk.

A Defiant Honor DLC 9,99 dollárba fáj, ha nincs szezonbérleted.

2.
2.
exonic
Van premium kiadás amiben benne van a szezonbérlet, én is azt vettem meg :)
1.
1.
DarkLord
Alig várom már a GOTY kiadást , mert játszanék vele :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...