Elérhető a Two Worlds II: Call of the Tenebrae

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 15.
  • Letöltés
Link másolása
A TopWare Interactive hat évvel az alapjáték megjelenése után sem mond le a Two Worlds II-ről. A minap jelent meg a legújabb önállóan is futtatható kiegészítő, a Call of the Tenebrea, amely 20 órás kampánnyal várja a rajongókat.

Noha már javában készül a Two Worlds III is, a készítők nem hagyják parlagon az idén hatéves szerepjátékukat sem. A Two Worlds 2: Call of the Tenebrae egy önállóan élvezhető kaland, de DLC-ként is megvásárolhatjuk, ha rendelkezünk az alapjátékkal - ez esetben 5 dollárral olcsóbban, 10 zöldhasúért vásárolhatjuk meg.

A csomagot korábban májusra ígérték, de csak most vált elérhetővé PC-n. Az új sztorikampány 20 órás játékidővel kecsegtet. Antaloor földjén új helyszíneket látogathatunk meg, ahol burjánzik a növényzet. Hősünk egy rettenetes ősi gonosszal, a The Tenebrae-vel néz szembe, de régi barátokkal is találkozunk utunk során.

5.
5.
Extol
#4: Most látom vannak hozzá már Öcsívmentek is. Mentéseim is megvannak, a felhőben, hát nemtudom...
4.
4.
crytek
#3: Ha valakinek van esze megvárja amíg ezt is 2-3 $-ért osztogatják...
3.
3.
Extol
#2: Tévedsz. Ha valakinek van esze, nem veszi meg drágábban a Standalone verziót, ugyanis DLC-ben olcsóbban elérhető, de ahhoz le kell tölteni az egészet.
2.
2.
crytek
#1: Nem kell leszedni semmi más mindent...ezzel indit a steam oldal

THIS IS A STAND ALONE SINGLE PLAYER VERSION OF THE DLC "Call of the Tenebrae" for "Two Worlds II" (It does not require the main game and no prior experience with Two Worlds titles is needed, but it is only recommended for experienced RPG Players)

Szebb ,jobb ,csiszoltabb lett a game új helyszínek amik nagyon jók stb...
1.
1.
Extol
Nem értem ezt komolyan... Kb két évvel ezelőtt játszottam ki a játékot, azt gondoltam az már a végleges verzió, utána jött ki egy nagyobb DLC de azzal már nem foglalkoztam, most kiadnak egyet megint. Kutya se fogja megvenni. Folyamatosan kellett volna támogatni, nem 3 évente egyszer. Én tuti nem foglalkozom már vele, megint letölteni mindent. Majd ha jön a TW3 azt igen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...