Uncharted: The Lost Legacy - indiai túlélőtúra

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 25.
  • Videó
Link másolása
A Naughty Dog és a Sony múlt héten tartott egy exkluzív Uncharted: The Lost Legacy-bemutatót a sajtó képviselői számára, ahonnan nemcsak friss képek, de egy teljesen új, közel negyedórás gameplay jelenet is elérhetővé vált.

Komoly mérföldkő lehet az Uncharted-sorozat életében az augusztusban megjelenő Uncharted: The Lost Legacy, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy nem Nathan Drake újabb kalandjával ismerkedünk meg, hanem a sorozatban már bemutatott Chloe és Nadine párosa kerül galibába, méghozzá Indiában. És ha jól sikerül a lányok kincskeresése, akkor szinte biztos, hogy folytatódhat a sorozat, csak már nem Drake-kel és Sullyval a fedélzeten.

Az Uncharted: The Lost Legacy augusztus 22-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

30.
30.
Zoli0507
#29: Nekem ezt ìrja ki, most is megnèztem; Hiba (#1). Egy belső szerver hiba törtènt. Sajnàljuk hogy ìgy alakult, kèrlek vedd fel a kapcsolatot.....blabla.

Ne èrsd fèlre nem neked estem, csak komolyan nem èrtem mièrt haladja meg a kedves szerkesztősèg tudàsàt egy rohadt funkciò beiktatàsa. Amùgy kb kètszer ìrtam nekik emailt, az egyik talàn pont a blog a màsik pedig a regisztràciò volt (nem tudtam a profilba belèpni, csinàltam ùjat. Erre nem engedte, az email cìmem miatt azt ìrta ezen az email cìmen màr van regisztràlt tag. Ha be akartam lèpni a règivel akkor meg;ezen az email cìmen nincs regisztràlt felhasznàlò.) Mindegy arra se vàlaszoltak, mint làtod megoldottam màshogy.
29.
29.
Yanez
#27:
1. Hogyhogy nem lehet blogot írni? Lehet.

2. Nem tudom, én csak egy mezei moderátor vagyok.
27.
27.
Zoli0507
#26: Yanez MOST nem menekülsz!!!!! 2kèrdès!! 1. Mièrt nem lehet blog-ot ìrni? (A ps4 platinum-ròl szerettem volna egy összehasonlìtàs a sima normàl ps4 fülessel. Kb egy hònapja vettem meg a platinumot mert a màsik megadta magàt, gondoltam hàtha tudok pàr embernek informàciòval szolgàlni megèri-e az àràt).
2. MIÈRT NINCS SZERK. "GOMB"?????????? Màr kismilliòszor làttam erre kèrdèseket vagy igènyt, èn is köztük vagyok.
20.
20.
Hunszi
#19: Az egyedüli különbség, amit láttam az a letöltési sebességben van, nekem GB-s accom volt az első és rettenetesen lassan tudtam tőlteni vele, ali döcögött, sokszor ott kellett hagynom éjszakára valamit, hogy leszedje. A bankkárttyás fizetséssel is meggyült a bajom sokszor. Aztán áttértem az országnak megfelelő acc-ra és minden korábbi akadály elhárult, nem kell számolgassam az összegeket, mi mennyibe kerül, a bankártyás fizetés tökéletesen működik és a letöltés is teljesen jól megy. Teljesen üres PS-re koccanásig 400 gbnyi játékot egy délután alatt probléma nélkül leszedtem. Eleinte én is az összegek miatt csináltam külföldi accot...de sztem teljesen felesleges, egy darabig nézegettem s számolgattam, de nem láttam semmi különbséget. Nagyon max akkor lehet valami minimális különbség, ha teljesen más kontinensen van akkod pl. USA, de erre se vennék mérget.
19.
19.
Hunszi
#10: Én a Storeban soha nem láttam semmilyen különbséget, van pár régió szintű akció, de az alap árak egyformák, m1, hogy német, angol, vagy magyar accountod van.
17.
17.
Macifasz
#6: A konzolvilág oldalán 11.990 asszem. Az 576-nál még nincs ár feltüntetve.
16.
16.
balazska01
15.
15.
KRAT0S
Megöl a kíváncsiság! de azért se nézem meg! Majd küldik...:)
14.
14.
dvs00
Olyan rettentően nem különbözik az alapjátéktól, de ettől függetlenül várjuk, remélhetőleg fog nyújtani valami kiemelten egyedit bazmeg.
12.
12.
exonic
Mikor kiadták az Uncharted 4-et és közölték hogy lesz Single DLC, egyből vettem is meg a szezonbérletet 15 fonttért. Azóta is áldom érte a fejem hogy nem hezitáltam még mikor csak egy "kis" DLC-t rebesgettek, azóta meg már látjuk mi lett belőle... :)
11.
11.
RangerFox
#2: Kb olyan lesz mint a Golden abbys, csak UC4 grafikával. Én se nézem meg a videót, elő van rendelve a játék.
6.
6.
Zoli0507
Otthon mennyibe kerül?? Itt nèmetorszàgban a store-ban 39,99euro az "előrendelès"
4.
4.
Zoli0507
#2: Jòl tudod, dlc-nek idult de kinőtte magàt. A csapatot elkapta az ihlet ès ez lett belőle. Rohadtul vàrom, a legelőször megjelent trailert nèztem csak meg, nem veszem el magamtòl a meglepetès örömèt. XD
3.
3.
Yanez
Én sem nézek már több videót, mert így csak előre lelövöm a felfedezés örömét.
2.
2.
Macifasz
Tudtommal ez nem kiegészítő lesz, legalább is a készítők azt nyilatkozták, hogy Nadine ide vagy oda, ez egy külön álló sztori lesz, ami bár nem éri el a 4. rész hosszát, de mégsem annak a kiegészítőjének szánják.
1.
1.
exonic
A videót ugyan nem néztem meg de biztos király lesz! Várjuk szeretettel ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...