Euro Truck Simulator 2 - irány Olaszország!

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár Észak-Olaszországot már eddig is bejárhattuk az Euro Truck Simulator 2-ben, a játék következő DLC-jével az egész félszigeten szállítmányozhatunk kedvünkre. Emellett egy ingyenes frissítéssel is kedveskednek a srácok.

A stílszerűen Italia névre keresztelt térképcsomaggal egész Olaszországot részletesen bejárhatjuk - tudtuk meg a SCS Software legújabb blogbejegyzéséből. Korábban Észak-Olaszországban már kamionozhattunk, ám most az ország többi része is megnyílik előttünk.

A DLC pontos ára még nem ismert, ám ha az előző expanzióból (Franciaország) indulunk ki, akkor nagyjából 20 euróba fáj a csomag. A pályatervezők aprólékos munkájának hála a főbb városok és iparterületek felismerhetőek lesznek; hegyek és farmok között, valamint a tengerpart mellett nyomhatjuk a gázt, festői kilátásban és vad szerpentinekben gyönyörködhetünk.

A kiegészítő mellett a srácok egy ingyenes frissítést is terveznek az alapjáték tulajdonosai számára, amivel a meglévő olasz területeket pofozzák ki. Dátum még nincs.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...