Shadow of the Colossus - új trailer érkezett

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
A Sony nem olyan régen hivatalosan is bejelentette, hogy PlayStation 4-re is elhozza a Shadow of the Colossust valamikor 2018-ban. A Tokyo Game Show apropóján új előzetest kapott a remake.

Az idei E3-on robbant a bomba, miszerint érkezik a Shadow of the Colossus PlayStation 4-es változata. A remake minden eddiginél pazarabb látványt és kidolgozottságot ígér, most pedig egy rövid trailer segítségével meg is győződhettek erről: a fergeteges látványon kívül szemtanúi lehetünk, hogy milyen lényekkel találkozunk utazásunk során.

A játék valamikor 2018-ban debütál PlayStation 4-en.

64.
64.
Kalácsképű
#55: Az amugy leesett, hogy ugyanazt irod amit en ?
59.
59.
Duken
még csak az elejét tudtam kipróbálni a horizonnak de a hangulat rendben van, a grafika és adizájn pedig kiemelkedő. Brutál gamer pc-m van de ilyen grafikát még nem láttam, persze olyan tévé is kell hozzá. A decima motor amit a guerrila dobott össze ehhez a játékhoz magasan veri az összes többi piacon lévő motort.Milyen durva gameket fognak még ezzel csinálni...pl kojima új játéka is ezzel készül.
55.
55.
delphijos
#36: Nem akarok Yanez fogadatlan prókátora lenni, de nem az "ellen" szólt hogy miért van saját véleménye. Le is írta, hogy csak ez miatt :

"Igazából nem is értettem miért kapták fel ennyire"

Mert az hogy NEKI nem tetszik, akkor miért kell meglepődni ha másnak igen? Monjuk Tuco nem személyeskedett senkivel, de rengeteg olyan komment van itt ahol valaki leírja a SAJÁT VÉLEMÉNYÉT s játékról / filmr[l , aztán minősíti azokat akiknek esetleg MÁS a véleménye.

És egyetértek Adminnal, hogy nem kell hasraesni egy játéktól csak azért mert exkuzív, de a ló túlsó oldalára sem kéne átesni, és egy játékra ráfogni hogy szar, és csak azért dícsérik mert exkluzív. Biztos vannak fizetett hírdetések / cikkek egy játékról , de ugyanolyan hülyeség azt mondani hogy MINDENKIT lefizetnek hogy dicsérjék az exkluzívot ( pedig szar ) mint amikor itt azt fejtetegtte valaki hgy a PUBG-ot azért játszák ennyien mert a fizetett streamelők mindenkit behülyítettek.... Szerintem ma már ha valami rossz, azt úgysem lehet eltitkolni. Az Order-t is jól lehúzták, hiába volt exluzív, mert nem lett jó, és pl. a ReCore se kapott jó értékeléseket. Lehet persze hype-ot csinálni egy-egy játék köré, de ha szar, akkor azért hamar kidurran a lufi....

36.
36.
Kalácsképű
#33: Egy kommentelonek megis milyen szemszogbol kellene ezt nezni ?
Sokan itt eljatsszak a nagy reszvenyest, jatek szakertot, programozo istent, top atletat, filmkritikust, stb. Az teljesen termeszetes. Amikor valaki leirja, hogy mi a sajat velemenye, ami nem mase, nem csordaszellembol eltulajdonitott identitas zavar, akkor azon ragodni kell ?
Nagy divat lett globalisan szocialisnak lenni. Pedig kb mindenki lefingja a szomszedjat is, nemhogy a tobbi x milliard embert a bolygon.
Arrol mar nem is beszelve, hogy a hetvenvalahany millios jatekosbazisnal, adott konzol eseteben, mennyire tulzo egy milliardos kozosseg emlitese :D.
Ez ilyen en mondom a nagyobb szamot, velem akkor tobben ertenek egyet jatek ?
De, ha meg igazad is lenne, tegyuk fel, es masfel milliard ember imadna xyz cimet, konzolt, akarmit, azok velemenye ertekesebb lenne a maskent gondolkodokenal ?
34.
34.
Matt8888
Gondolom semmi esély rá, hogy ez egy nap PC-n is megjelenjen? :/
21.
21.
Yanez
#20: Pedig minden évben akad 1-2 ütős, amiről aztán sokáig beszélnek. Az tény, hogy multiplatformból több ilyen van, ami nem csoda, hiszen tízszer több is készül. A lényeg pedig, hogy nem kell sírnunk, mert így bőven van miből válogatnunk. Csak az szűkíti be saját magának a kört, aki nem látja a fától az erdőt.
15.
15.
Zoli0507
#13: Akkor mellèlőttem. Teljesen mindegy hogy össz vagy nyitàsi eladàs, vicces lenne ha az xbox, ps vagy csak pc-re megjelenő jàtèkokbòl fogyna több a multi platformos jàtèkok helyett.
13.
13.
Zauder
#11: 1. Érdekelne a lista, ami alapján írtad a comented. Ha a VGChartz, akkor kicsit mellélőttél: http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=&publisher=&platform=PS4&genre=&minSales=0&results=50

Első 50ben 9 exkluzív cím van, az UC4 a 4.

2. Ő a premier-eladásokról írt, nem az össz-eladásról. Hosszú távon kevés játék tartja meg a 'nyitás-számait'

'Egyéb kérdés?'
12.
12.
Zoli0507
#11: Ahogy ìrtam elèg èrdekesen nèzne ki ha nem a multiplatformos cìmek lennènek az elsők. Egyèb kèrdèskènt azt ìrtam hogy a toplistàk èlèn nyitnak nem azt hogy 1-3èv utàn is ott vannak.
11.
11.
user101
#10: Az első 50 ( ötven !!! ) playstation4-en legjobb eladással rendelkező játékból 3 ( három !!! ) darab exkluzív van, amiből a legjobb UC4- a 15. ( tizenötödik ) és a HZD a 29. ( huszonkilencedik ) és a BB a 40. ( negyvenedik ) ... Egyéb kérdés ? :D
3.
3.
PrimYaz00
#2: Szomorú, hogy a primitív kiadók ragaszkodnak, a konzolokhoz, amik egyértelműen nem bírják a játékaikat... (tisztelet a kivételeknek)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...