PS4-re költözhet a PlayerUnknown's Battlegrounds

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 2.
  • Hír
Link másolása
Ahogy az várható volt, az elképesztő sikereket elért PlayerUnknown's Battlegrounds nem ragad le egyetlen platformon, így a már korábban bejelentett Xbox One-os megjelenés után valószínűleg PlayStation 4-re is elérhető lesz a lövölde.

Ahogy az várható volt, a PlayerUnknown's Battlegrounds hamarosan más platformokon is megpróbálja meghódítani a rajongókat. Az idei E3 óta tudjuk, hogy valamikor jövő év elején Xbox One-on is bemutatkozik a lövölde, de most úgy néz ki, további terjeszkedésre is számíthatunk.

Chang Byung-gyu, a dél-koreai Bluehole alapítója a Bloomberg magazinnak adott interjúban ugyanis elárulta, hogy jelenleg is tárgyalnak a nagyobb konzolcégekkel, amelyek közül egyelőre csak a Sonyt emelte ki. Ha sikerül megállapodniuk, PlayStation 4-en is játszhatóvá válik a PC-n már 13 millió eladott példánynál tartó játék.

Viszont valószínűleg nem akar majd itt megállni a cég, így a "minden fontos konzolgyártó" talán azt is jelentheti, hogy Nintendo Switch-en is elérhető lesz valamikor a PlayerUnknown's Battlegrounds. Miután az elmúlt időszakban sorra jelentik be a nagyobb kiadók, hogy a kiotóiak platformjára is elérhetővé teszik játékaikat, nem lenne nagy meglepetés, ha a Bluehole is így tenne.

18.
18.
br1Koo
Én már csak azért sem próbálom ki ezt a játékot, mert mindenhonnan ez folyik a csapból. Az ötlet jó lenne, de nekem a játékmenet mocsok összecsapottnak tűnik, a gagyi zónás megvalósítással. Az egész játék mintha csak egy GTA modra épülne, ami mögött valami mocsok sok pénznek, marketingnek kell lennie hogy ennyire fusson, mert nem tudom elképzelni hogy ezt kezdetekben csak a community tette sikeresebbé. Lehetetlen.
17.
17.
ollie92
#16: Ezért halott nálam továbbra is számomra a konzol, mert a 4ķ 30fpa erőltetik fos textúrákkal. Nálam az ultra 1080p@60fps a nyerő. Lassan pedig a 144hz a cél, mert az már nagyobb mérföldkő, mint a 30-60. 30 fps ilyen lassú, filmszerű kalandjátékoknál még talán elmegy.
16.
16.
Duken
#15: Oké haver, nincs ezzel semmi gond attól még Te is meg én is emberek maradunk (a kazettás magnómmal együtt),... jobb esetben. Szóval képes vagyok megérteni hogy neked fontos a 60+fps. Le a kalappal. Én mindig is ilyen "igénytelen" konzol peasant voltam bár van egy elég baszó pc-m is, még néha a régi ps1et is beizzítom a gyüjteményem közül és még mindig meglepetést tud okozni pozitív értelemben egy egy játék. Vagy nemrég a wwiu-n játszottam a zelda breath of the wild-al, életem egyik legnagyobb játék élménye volt.Mostanság pedig ps4 pro-n játszom, van hozzá egy bazi nagy 4k tévém fasza hdr-el (ks8000) azzal úgy elvagyok most a kényelmes kanapémon, adja rendesen. Persze a stabil 60 fps ha alap lenne mindegyik gamenél psen, jó lenne de hazudnék ha azt mondanám hogy a földhöz vagdosom magamat mert pl a Hzd-t csak 4k 30 fpsel tudom nyomni 60 fps helyett. Kinek mi a priorítása.
15.
15.
ollie92
#13: Én is kaptam egy szép élményt, vagyis kapok a mai napig, a jelenség neve 60fps+.
13.
13.
Duken
#7: Azért jó az a kazettás magnó, én szeretem mégha nem is olyan tökéletes mint a Te über mega gamer pécéd. Kapok illetve kaptam egy két szép élményt, emléket általa. :) Szép napot!
10.
10.
user101
#7: Ember, te vagy a nap hőse ! :D

#6,9: Ejnye no, hát nem szoktam multizni, ez fel sem merült bennem ! :D Tényleg pc-n ezek ennyire tele vannan csalókkal ? Mi a manó ! :DDD
8.
8.
xICEMANx
#7: Ezen jót röhögtem :))...........
7.
7.
ollie92
Fasza lesz majd kazettás magnón 15-20 FPS-sel baszatni a PÁBDZSÍT :D
5.
5.
user101
... és persze a szoni majd ezen sem engedi össze kroszpléjezni az embereket a 15 millió pc-ssel és a majdani pár száz bokszossal. De ők legalább tolhatják a pécésekkel... Csak azt nem fogom megérteni ( mert kivárni egyre kevéssé bírom ), hogy végre kuss legyen ... :DDD
4.
4.
Blazkowicz
#3: Részben egyetértek. Nagy elvárással csaptam bele a játékba, de csalódás volt. Nem mint maga a játék konkrétan, hanem a játékmenet. Messze nem hozza az áhított szintet, persze nem rossz, de túl van hypolva nagyon.
3.
3.
xICEMANx
#2: Nem az én játékom, egyszerűen. Ez olyan mint a Minecraft meg a Freddy's Nightmares vagy mi az ég... Egy felkapott divat játék, ami messze elmarad a hírétől... Egyzerűen csak egy unalmas, idegörlő, béna TPS amit garantálok hogy 80-90%-ban a kis 10 éves idegmajmok tolnak. A többi meg az aki kiváncsi mi is ez az egész ... Nem akarok vele megsérteni senkit sem, főleg hogy NEM is kellene magára vegye senki. Örülök hogy másak ez bejön, de szerintem aki kicsit is elvonatkoztat az látja mi is ez a játék valjában...
1.
1.
xICEMANx
Már rosszul vagyok ettől a játéktól....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...