X06: Európába november 7-én érkezik a HD-DVD

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy azt a Tokyo Game Show 2006 után sejteni lehetett, az első X360 HD-DVD lejátszók novemberben érkeznek meg az európai üzletekbe és áruházakba.
Ahogy azt a Tokyo Game Show 2006 után sejteni lehetett, az első X360 HD-DVD lejátszók novemberben érkeznek meg az európai üzletekbe és áruházakba.



"Az X06 rendezvényen a régóta várt Xbox 360 HD DVD lejátszóval kapcsolatosan is napvilágra kerültek izgalmas, az észak-amerikai és az európai régiót érintő részletek. Észak-Amerikába, az Egyesült Királyságba, Franciaországba és Németországba a 2006. november 7-én érkezik a lejátszó. Javasolt kiskereskedelmi ára Észak Amerikában 199.99 USD, az Egyesült Királyságban 129.99 GBP, Franciaországban és Németországban pedig 199.99 EUR lesz. Az Xbox 360 HD DVD lejátszóhoz (korlátozott ideig) a Universal Pictures sikerfilmje, a „King Kong” jár ajándékba HD DVD-n, valamint tartozik hozzá egy Xbox 360 Univerzális Távirányító is. A felhasználóknak csak csatlakoztatniuk kell az Xbox 360 HD DVD lejátszót az Xbox 360-hoz, és azonnal ultimatív házimozi-élményben lehet részük. A Microsoft 2007-ben további területeken is piacra fogja dobni a lejátszót.

„Az Xbox 360 HD DVD lejátszó a piacon kapható legjobb nagyfelbontású filmes élményt és értéket nyújtja” állítja Peter Moore. „A kritikák, a vélemények és a fogyasztói válaszok mind kristálytiszták – a HD DVD választási lehetőségként jelenik meg. Nem erőltetjük rá a mozis technológiát a játékosokra, ehelyett inkább megadjuk nekik a választási lehetőséget arra, hogy egyénivé tegyék konzolos élményeiket. Ha HD DVD-re van szükségük, nincs gazdaságosabb termék a piacon.”

Az Xbox 360 HD DVD lejátszó hatszor nagyobb felbontást kínál, mint a DVD, és a 2006. őszén esedékes szoftver-frissítés eredményeként minden Xbox 360 konzol képes lesz a játékok és filmek 1080p-s natív felbontásban történő lejátszására is. A HD DVD lejátszó beszerzése mellett döntők karácsonyra már mintegy 150 sikerfilm közül választhatnak a legnagyobb filmstúdiók (HBO, a Paramount Pictures, a Studio Canal, a Universal Studios és a Warner Bros. Entertainment Inc.) kínálatából."

2.
2.
tjames
asse tom mikor....

Jó sok bevételt kell remélniük majd egy ilyen játéktól, mivel valszeg évekig komoly erőfeszítéssel kell mejd dolgozniuk rajta hogy ennyi információt egy játékba préseljenek. Éáshát biztos nem dolgoznak linkre évekig. De pl FarCry4 jó ötlet....csak lássuk előbb a 2-t
1.
1.
donmarchello
Ez mind szép és jó csak, a filmek magyarok lesznek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...