Anthem - még nem dőlt el a loot boxok kérdése

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 8.
  • Hír
A közelmúltban rengeteg új cím kapcsán felmerültek a loot boxokkal kapcsolatos kérdések, amelyek leginkább azt firtatják, hogy van-e ezeknek létjogosultságuk a játékokon belül. Legutóbb az Anthemnél jött elő a téma.

Egyre többször merül fel a játékvilágban ez a bűvös szókapcsolat: loot box. Manapság egyre több AAA-cím tartalmazza az említett ládákat, ez viszont egyre kevésbé tetszik a játékosoknak. Legutóbb a BioWare hozta fel a témát a készülőben lévő Anthemmel kapcsolatosan.

A stúdió kreatív rendezője, Brenon Holmes a Redditen árult el információkat a felhasználóknak a loot boxokat illetően. Holmes ugyan nem volt túl bőbeszédű a fejlesztés alatt álló játékkal kapcsolatban, de azt elárulta, hogy tisztában vannak a loot boxokat érintő kritikákkal, és ők egyet is értenek velük. Elárulta azt is, hogy a stúdió dolgozói is valódi játékosok, így hasonló állásponton vannak a többi játékossal. Az is kiderült továbbá, hogy a loot boxok anthemes jelenlétéről még tárgyalások folynak a cégen belül, így biztosat még nem lehet tudni az esetleges felbukkanásukról. 

Az Anthem megjelenése csak jövőre várható, így azon sem lepődnénk meg, ha egészen az utolsó pillanatig nem derülne ki, hogy mi lesz pontosan a loot boxokkal.

4.
4.
gorbesz
#3: Ennyi, nem is kell ezt tovabb ragozni :)
3.
3.
Gunner23
Lefordítom: A fejlesztők nem akarják, a kiadó igen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...