Így fest képeken az L.A. Noire: The VR Case Files

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 14.
  • Képek
Link másolása
A Rockstar is belép a virtuális valóságba, az L.A. Noire: The VR Case Files lesz az első próbálkozása a csapatnak. A játék VR-mellékága hét missziót tartalmaz, most néhány screenshot segítségével te is elképzelheted, hogy miről van szó.

Az alapjátékkal ellentétben az L.A. Noire: The VR Case Files nem tartalmazza a teljes kampányt, csupán hét missziót tolhatunk le benne belső nézetből. A csomag kizárólag HTC Vive-ra jön, és az eredeti tervekkel ellentétben csak december folyamán.

Főhősünk itt is Cole Phelps, az amerikai hadsereg veteránja, aki ígéretes nyomozókarrier előtt áll a Los Angeles-i rendőrségnél az 1940-es években. Számos bűnügy vár megoldásra, ám ha nyitott szemmel járunk, és okosakat kérdezünk a gyanúsítottaktól, némi logikával mindegyik teljesíthető. A The VR Case Filesban a nyomokat kézbe vehetjük és megvizsgálhatjuk, és persze az akció sem hiányozhat - kézitusában és tűzharcban is meg kell állnunk a helyünket.

Az L.A. Noire egyébként ma jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re.

Lássuk a VR-mellékág új képeit!

4.
4.
GAMEROD
#3: Sima nyomozós cucc, menni kell, de autózni nem.
3.
3.
markoci555
#2: vagy ezt direkt úgy csinálták, hogy nem kell egyáltalán menni, autózni se?
2.
2.
markoci555
a lövöldözős, futkorászós részek lehet nem jönnének be így, de amikor nem kell sokat menni, hanem kérdezgetsz meg kutatsz, akkor biztos rohadt jó élmény
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...