A Square Enixnél maradtak a Kane & Lynch-jogok

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 15.
  • Hír
Link másolása
Ugyan a Hitman-sorozat jogait megtarthatta az IO Interactive, a Square Enixszel történő szakításnak így is komoly ára volt. A stúdió vezetője, Hakan Abrak ugyanis megerősítette, hogy a Kane & Lynch-jogok a kiadónál maradtak.

A nyár közepén robbant a hír, miszerint a IO Interactive és a Square Enix szakított egymással, így a dán stúdió a jövőben független fejlesztőcsapatként folytatja tovább a munkát. Akkor úgy tűnt, a szakítás zökkenőmentesen zajlott, a cég CEO-ja, Hakan Abrak a GamesIndustry.biz oldalának adott interjúban azonban elárulta, voltak áldozatai a váltásnak.

Abrak elmondása szerint ugyanis hiába sikerült megtartani a stúdió legismertebb sorozatának, a Hitmannek a jogait, így is akadtak olyan jogok, amelyekről le kellett mondaniuk. Ez utóbbiba esett a Mini Ninjas és a Kane & Lynch is.

Ugyan a Freedom Fighterst vihették magukkal, jelenleg a Hitman-sorozatban van nagyobb potenciál, így nemcsak egy teljesen új részen dolgozik a stúdió, hanem egy tévésorozaton is, amit a Huluval közösen hoznak tető alá.

6.
6.
shatterhand
Az elsonek a latvanya ijeszto volt, de miutan megszoktam nagyon bejott. Diszkos palya, a toronyhazas, birtonos,bankos mind bejott. A vege mar nem.
A 2. resz meg szimplan a legjobb jatek nalam. Ami hibaja van az az arcade modja: csal a gep,ennyi.
De az egyedi megvalositas, a full egyszeru (nem buta csak egyszeru) sztorival ,hong kongban abszolut bejott. Rovid ,de velos. No1
5.
5.
McDuff
#4: Tééényleg, sztem én ott abba is hagytam, még az is lehet hogy nem is egyszer. Életemben biztos 2x nekifutottam az elsőnek, de aztán az pálya annyira nem illett bele, hogy hagytam. Azt se tudom, hogy az a játék fele volt e vagy már a vége felé.
4.
4.
Macifasz
Én imádtam mindkét részét (az elsőt mondjuk csak addig, amik át nem mentünk a dzsungelbe...az már nem adta). A 2. rész elképesztően beteg volt, főleg az a meztelenül, szétvagdosva rohangálós rész. Azon szakadtam. :-D Ráadásul olyan pofátlanul lett vége, hogy egy rész még minimum kellene.
3.
3.
markoci555
én azon kevesek közé tartozom akik szerették a 2-est, és egyáltalán nem jött be az 1. de mint mondom, kevesek közé, szinte mindenki leszólja a játékot, a multija olyan halott, hogy az hihetetlen, még online coop-ot se akar senki tolni, tényleg érthetetlen minek nekik a jog
2.
2.
GAMEROD
Számomra nem probléma, legalább több idejük jut a Hitman-re. A K&L felejthető volt.
1.
1.
McDuff
Ezt tegnap olvastam és még mindig nem értem, hogy miért pont azt. Mit akarnak pont azzal a címmel? Anno mikor megtudtam, hogy a Hitman fejlesztői csinálják, sztem én vártam a legjobban, aztán mikor megjelent a "szódával elmegy 1. része" aztán meg a borzalmas és borzalmasan rövid 2. része, talán én fordultam el leghamarabb a sorozattól. De mondjuk nekem aztán m1, legalább az IO nem égeti magát többet egy újabb résszel...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...