Call of Duty: WWII - újra aktív a főhadiszállás

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 21.
  • Hír
Link másolása
Az elmúlt hetekben a Call of Duty: WWII központi hubja üresen kongott, mivel a kiszolgáló oldalt kapcsolódási problémák sújtották. Ennek vége, a 48 főt támogató főhadiszállások újra élettel teltek meg, és végre találkozhatunk más játékosokkal.

A megjelenést követő hetekben elérhetetlen volt a Call of Duty: WWII Headquarters nevű közösségi tere. Mint ismert, a multis csaták előtt itt gyülekezhetnek a játékosok, itt vehetik fel a napi kihívásokat, lootboxokat nyitogathatnak, leveleket olvashatnak és minijátékokat vívhatnak egymás ellen.

Sajnos a szolgáltatást ideiglenesen le kellett kapcsolni, mivel a kiszolgálóval kapcsolatos problémák léptek fel, így bizonyos szolgáltatások egyszerűen nem működtek. A hub így aztán átkerült a P2P-re, így csak egy adott játékos és partija használhatta korlátozottan.

A CharlieINTEL most jelentette, hogy a Sledgehammer Games elkezdte újra feltölteni a főhadiszállásokat, és tegnap már volt olyan időszak, amikor 48 játékos szórakozhatott itt. Úgy látszik, a fejlesztők orvosolták a komolyabb problémákat, és végre teljes funkcionalitással működhet a rajongók megelégedésére.

6.
6.
shatterhand
#5: Mármint ehhez a kommenthez nem kellett ész:)
5.
5.
guba800
Nyomjátok,lőjetek mindenre ami csak mozog,ehez a játèkhoz úgysem kell èsz.
4.
4.
RangerFox
#3: D2-ben is van ilyen, azért erőltették. Ott sincs sok értelme.
3.
3.
shatterhand
Tovabbra is ures a hq. Egy ertelmetlen 3D menurendszer. Ezt kar volt beleeroltetni
1.
1.
shatterhand
Ps4en fel oraja voltam felvenni a napi bonuszpenzt...senki se volt ott
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...