Mobiljáték készül az X-aktákból

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Az X-akták új évadának januári premierjére egy játékadaptációt is kapnak a rajongók. A The X-Files: Deep State iOS-re és Androidra érkezik, és egy új ügynököt irányítunk benne, aki Dale ügynökkel közösen dolgozik.

Január 3-án érkezik az X-akták 11. évada, s ennek örömére a Fox egy mobiljátékkal kedveskedik a rajongóknak. A The X-Files: Deep State főhőse egy új ügynök, aki olyan titokzatos bűncselekmények után nyomoz, amelyekre elsőre nincs magyarázat. Tanúkat kell kikérdeznünk, rejtvényeket oldunk meg, összegyűjtjük a bizonyítékokat, míg végül megoldjuk az eseteket.

Lényegében az L.A. Noire fapadosabb verziójára kell gondolunk, igaz, legtöbbször paranormális ügyeket kapunk. A történet 2010-ben játszódik, tehát nagyjából a sorozat 9. évadával egy időben. Az új ügyek havi rendszerességgel érkeznek.

A fejlesztést az észt Creative Mobile végzi, és Androidra, iOS-re és Facebookra fut be. A legutóbbi X-akták-játék a PS2-re megjelent The X-Files: Resist or Serve volt 2004-ben. Örülnénk egy nagygépes adaptációnak is!

1.
1.
Juha
Játékgép érzet: felteszik a kérdést, ufo vagy nem ufo: ha eltalálod 2 dollárért megkapod G.A. nyamiképeit fiatalkorból a folytatásért, ha nem, akkor fizess 20 centet az újrapróbáért...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...