PUBG - rajongói koncepciót lopott a Microsoft

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 28.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft nem gondolta túl a PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One-os reklámanyagát, helyette egyszerűbbnek tűnt ellopniuk az egyik Reddit-felhasználó koncepcióját.

Hiába küzdött komoly teljesítménygondokkal az Xbox One X-en a PlayerUnknown's Battlegrounds, így is közel egymillióan töltötték le a Game Preview-változatot. Természetesen a Microsoft is igyekezett alaposan megtámogatni egy kis marketinggel az idei esztendő egyik legnépszerűbb online shooterének konzolos bemutatkozását, az elkészült reklámanyag ötletes is lett, csak nemrég kiderült, nem saját szellemi termékről van szó.

A redmondiak ugyanis nem vitték túlzásba a kreativitást, így inkább ellopták az egyik Reddit-felhasználó koncepcióját, majd kicsit átgyúrták azt. Persze a lényeg ugyanaz, így le sem tagadhatná a Microsoft, honnan jött az ötlet.

Az első kép az eredeti, az alatta lévő pedig a Microsoft által használt változat.

44.
44.
Khaszás
Nem is tudom csak nekem tűnik úgy általánosságban ezek a sikeres EA gamek tisztára olyan mint valami politikai párt választások idején? :D. Ők vannak hatalmon jön a választás mindenki arról vitázik hogy mit tartottak be az ígéreteikből és mit nem bezzeg a másik ezt meg azt sokkal jobban csinálta . Valamint az emberek ugyan úgy "öldösik" egymást a hozzászólásokban minden egyes ezzel kapcsolatos hírek alatt :D Ja és persze mindenki szakértő a témában és megmondja hogy kellet volna csinálni :D Sry a nem teljesen ide illő hozzászólásért de szerintem ez rémisztően vicces hasonlóság :D
38.
38.
Shannaro
#36: Most jöjjönek ide a PUBG hír alá, és mondják el az összes panaszukat az ARK-ról, vagy a H&G-ről? Nyílvan ezt a játékot hírezik okkal ok nélkül, tehát ehhez szól hozzá a közönség. Más játékok híreinél azt a másik játékot értékeli a nép.
És nem azért van vele szemben nagy elvárás, sőt nincs is nagy elvárás, csak elvárás van, hogy amit megígértek, az működjön. És hellyel-közzel működik is, de amíg a CD project is csak egy kis független lengyel stúdió volt, és mégis képes volt hihetetlen dolgokat elérni, a Bluehole valahogy nem töri ennyire magát.
36.
36.
delphijos
#33: Nem ez az első EA játék, és nem is az utolsó. Sőt, van hogy már akkor pénzt szednek az emberektől amikor még semmi sincs. Én azt nem értem, hogy miért erről a szerencsétlen PUGB-ról szeditek le a keresztvizet állandóan? Az az érzésem, hogy azért mert a hibák, problémák ellenére is nagy népszerűséget tudott magának szerezni. Az Ark 2 évig volt EA-ban, és nem érdekelt senkit sem a minősége, mert a játék sem érdekelt senkit, ez az igazság. Szóval valahogy az az érzésem, hogy a PUBG legnagyobb bűne, hogy népszerű lett. Akkor azért csak jól csinálnak(tak) valamit a fejltesztők, legalább a koncepció jó. Én nem játszom vele, szóval nem vitatom hogy vannak hibák, én ezen értetlenkedem, hogy a népszerűsége miatt van 10x akkora elvárás vele szemben mint bármilyen másik EA játékkal szemben?
35.
35.
s4jtqkac
#33: Szerintem tökre igazad lenne ha teljes áron adták volna el, kész játék ként.. Viszont egy ennyire régen várt koncepció megvalósításánál kifejezetten jó, hogy a játékos-közönség(is that even a real word?:D) ennyire bele van vonva a fejlesztésbe.
32.
32.
Lorthirash
#28: Egyébként nincs bajom a kritikával, csak akkor ha valaki nagyon fröcsögősen, túlzóan adja elő.

Még megemlíteném hogy a fegyverem működése, realisztikussága a ballisztika, az egyik legjobb amit játékban láttam, és ezért is szeretik oly sokan, többek között én is.
29.
29.
delphijos
#28: Szerintem nem az a gond hogy szól a hibákért, hanem az hogy minden egyes PUBG hírnél folyamatosan azt mondja hogy mennyire ótvar szar a játék, és hogy mekkora lehúzás. Nem azt mondom hogy ne javítsák ki a hibákat, de az nem jut eszetekbe hogy valaki 30 dollárt ad érte, és még a hiábi ellenére is JÓVAL TÖBB IDŐT eltölt vele mint egy drágább 10-15 óra alatt végigjátszható játékkal? Akkor miért lehúzás, meg átverés? Ez az amit én nem értek.
28.
28.
Shannaro
#27: Én programozó informatikus szakon tanultam, nekem nem kell megmagyaráznod, hogy megy :D De lásd be, hogy akik mögött ekkora stáb és kassza áll, azoknak eddigre sokkal nagyobb fejlődést kellett volna mutatniuk. 4 vagy 5 stúdió dolgozott rajta... És a hibát nem kell keresni, ha csukott szemmel jársz is belebotlasz. A srác pont ezért lett ideges, mert hajlandóak az emberek figyelmen kívül hagyni a tényeket. Veled is egyetértek, nem csak a rosszat kell látni, élvezhető játék bújik meg a koncepcióban, de ha nem adunk hangot a panaszainknak, akkor egyre rosszabb lesz a minőség, amit le akarnak nyomni a torkunkon. Itt nem csak a fejlesztésről van szó, hanem az ágazat gazdasági szögből való szemrevételezéséről is. És ez az amivel a vásárlóknak ártani tudnak: ugyanaz az ár, egyre silányabb minőség.
27.
27.
Lorthirash
#24: A grafika is sokat javult a járművek fizikája hangja változott a fegyverek ballisztikája javítva lett....
A gond az hogy sokan csak a hibát keresik.
26.
26.
Lorthirash
#24: Aki programozott már életében valamilyen nyelven az tudja hogy az optimalizálás sokkal több időt vesz igénybe mint megírni a gerincét egy programnak.
25.
25.
Lorthirash
#24: Javítottak nagyon sokat a játékon, optimalizáltak is, csak meg kellene érteni hogy ez egy hosszú folyamat.
22.
22.
delphijos
#17: Mi a fenén csodálkozol? Egész biztos hogy ezt még az előző gen-re kezdték fejleszteni. Ps4 Pro-n se lesz szebb.

ui:
Ja, néztem a Quake 1-et 1080 Ti-n és ronda ! Felháborító !
18.
18.
Falcon
#17: hozzáteszem tegnap játszottam ps3 ason call of duty ghosts-al dlc pályák is tele vannak box on meg hogy nincs ember .. kevesebb a x boxos mint ahányan ps3 ason tolják ?
vagy csak a x box verzió szerver keresője rossz megint nem értem
17.
17.
Falcon
most vettem egy x box x et és csalódót vagyok az a pár ami támogatja az szép de ami nem az borzalom ..most vettem meg a call of duty black ops 3 at seasson passal és kis túlzással x box 360 grafika várt és ember nincs hogy a dlc-s pályákkal is tudjak játszani és ha még ez nem lenne elég baj ki is dobál a játék a főmenübe 2-3 pályánként ......bár ps4 pro- ra vettem volna meg az minden játékot megszépít
10.
10.
delphijos
#8: "Remélem, h amit így megspóroltak a marketingen, azt érdemi munkára költik."

Ez inkább Box reklám , szóval a PUBG készítői nem sokat spóroltak ezen...
7.
7.
Firsttime
Emlékszem annó a mass effectnél is micsoda felháborodás volt Tali képéből. Remélem ezen is felsír a társadalom.
6.
6.
Firsttime
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...