PUBG - 3 millió játékos Xbox One-on is

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 12.
  • Biznisz
Számítottunk rá, hogy a PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One-on is népszerű lesz, ma végre viszont konkrét számokkal jelentkeztek a fejlesztők. A decemberi Game Preview-start óta több mint 3 millióra hízott a konzolos játékosbázis.

Miután a Steamen már a csillagokat is lehozta az égről a PlayerUnknown’s Battlegrounds, nagy figyelem terelődött az Xbox Game Preview program keretében decemberben elstartolt Xbox One-os verzióra is. Látva, hogy a túlélőjáték milyen népszerű a Steamen, egyáltalán nem volt meglepetés, hogy a konzolon is az lesz.

A PUBG Corp. jelentése szerint már több mint 3 millió játékossal rendelkezik az Xbox One-os verzió - csak az első 48 órában 1 millió példányban kelt el az anyag.

A játék folyamatosan frissül: eddig négy patch érkezett hozzá, legutóbb ezen a héten, amikor is élesedett az FPS-nézet a solo, a duo és a squad módokban.

Emellett van rá esély, hogy a PUBG más platformokra is ellátogat a jövőben.

Junior projektvezetőt keres a HWSW
Építsük együtt a Birodalmat! Egyetemistákat várunk részmunkaidőre, rugalmas munkabeosztással.
28.
Mirror
#21: Hát igen kiemelkedő "intellektusoddal" te is eme sorokat tarkítod.
Amúgy, meg nem olvastál te semmit vissza, ahogy "Fakjee" is írja, valami majomnak a valahányadik regje vagy.
27.
Mirror
#22: Érdekes lenne mivel együtt toljuk a Destiny2-őt XO-n.
26.
Normen1976
#24: Rosszul fogod fel. Értelmezd úgy hogy 20 percet túléltél :) Ebben a játékban úgyis az a lényeg. Abban a 20 percben tuti volt legalább 60 player, aki nem élte túl .Viszont ez a játék csapatban az igazi, ez tény.
25.
MzperXD
+ a játék fizikája amit a tesztben is írnak, annyira gyenge, hogy élvezhetetlen a járművel utazás.
24.
MzperXD
Nagyon korán vettem meg, azóta meglepően sokat javult. Eleinte gtx 1070en is akadozva ment csak, olyan gyengén optimalizált volt.
Csapatban, barátokkal, ismerősökkel jobb lehet. Én egyedül annyira nem élvezem mikor 20 perc gyűjtögetés, lopakodás után, egyszer csak hátulról fejbelönek és vége :)
23.
Fakjee
#19: Ne foglalkozz vele valamelyik sony troll pár napos alregje, érdemtelen kommentekkel, az első nap biznyított mikor felhozta a szolgáltatásoknál a gamepass ellen a sony plus-t.... Felesleges bármiféle érvet nyomni neki úgyis csak trollkodás lesz a válasz meg magas lóról pofázás, tipikusan az esete a sakkozó galambnak aki leszarja a táblát feldönti a bábukat majd örül hogy nyert...
22.
Fakjee
#20: Unravel egy Sony fanboy aki folyamatosan ironikus és szarkasztikus kommentekkel kooperál, mert neki ez "vicces".
21.
Laccy85
#19: Látom te is sokat hiányoztál szövegértelmezés óráról.
Mondjuk elnézve a gamekapocs hírei alatt tomboló színvonalat (most nem ezekre gondolok, hanem a régebbiekre is, amiket olvasgattam), nem is nagyon csodálkozok. :D
12 éves hülye gyerekek játszótere az egész portál, ahol a nagy eszmecsere 2 hozzászólás után valahogy mindig anyázásba, személyeskedésbe torkollik... :)
Mondjuk ezt is kár volt leírnom. Felfogni úgy sem sikerül majd. :D
20.
delphijos
#19: Hát azért Unravel sem “vacakolt” már az elsőben :)
19.
Mirror
#14: Konkrétan az 5#. kommentben kezdte valami idióta.:)
18.
Neotechtr
#17: Ez igaz, de szerintem még így is jót kaszálnak ezzel a játékkal.
17.
delphijos
Azért szerintem az MS is érzi hogy valami ex. kéne ( még ha senkit sem érdekelnek akkor is ) , különben nem adtak volna ki rendhagyó módon egy preview-ben elérhető játékot dobozosan. És persze rajta virít hogy Console Exclusive.
16.
user101
Úgy látszik itt mindenki hülye, csak én vagyok vasaló ! :D

Na jó viccet félretéve, attól, hogy nem szereti az ember, a pubg jelenség működik és aki csak 10-15 kört ment vele, már az is érzi, hogy ez egy roppant addiktív játék az összes negatívumával együtt.

25 millió példányt semmilyen játékból nem vesznek az emberek, csak passzióból ha nem szeretnek játszani vele ! Ezt tessék felfogni. Lehet nyafogni, mert köpködni, csak nem érdemes. Ez pont olyan, mint széllel szemben pisálni...
15.
Laccy85
#12: Komolyan ekkora szövegértéssel, meg logikával fárasztod a fórumot már 7 éve? Sajnálom szegényeket :D
14.
Laccy85
#13: Akkor most légyszi olvass vissza egy kicsit, ki (kik) kezdték a Sony vs. MS bullshit-elést.
Annyit írtam, hogy nem ilyen ótvar játékkal kellene nyomulni, amit egy indy csapat is égve adna ki. Egy szóval meg nem említette senki itt a Sony-t.
Ja de. épp az, aki szerint megint fanboy-kodok... :D
És igen, baromi gáz, hogy a MS csak ezzel tud nyomulni.
Ennek szerintem baromira semmi köze a Sony-hoz.
13.
Fakjee
#12: 2-3 hozzászólásból leszűrhető miért is regelt vagy van itt XY. Na te a buta ps fanboy trollregeket erősíted ennek fényében ahogy a rendes érdemi beszélgetésbe a normális tagok között múltkor is csak beköpni tudtál, úgy kb most is ennyi ment. Felesleges szájtépésbe meg ilyenekkel egy ideje nem megyek bele. :)
12.
Fakjee
#11: Nemigen érdekel egy frissreges troll aki a múltkor is csak hülyeséget hülyeségre halmozott, van jobbdolgom. :)
11.
Laccy85
#10: Nincs mit. Megint lépj le gyorsan, ha kifogytál a hülyeségből. Mondjuk most meglepően hamar ment :)
De ha már így szóba hoztad a számokat: Fáj, hogy Sony exekből többet adtak el, mint Xbox-ból összesen? :)))))
10.
Fakjee
#9: Jaaaajajaja köszönjük. :)
9.
Laccy85
#7: Szebb grafika... Ahogy valaki írta: plusz 3 hajszál, meg plusz 10 méter látótávolság. No kb. ennyit veszel észre köztük.
De ha már ennyire megy a szövegértelmezés: A MS bénázik, nem az X. Szóval hogy jön ez most ide? Ja meg a PUBG asszem elérhető a sima konzolra is. Very low-on, 20FPS mellett. :D Éljen.
Meg miért fájna, hogy sokat adtak el? Attól még egy igénytelen, bugos, optimalizálatlan sz@r marad. nem értem, hogy függ össze a kettő....
8.
Laccy85
#6: Miért lenne savanyú? PC-re is van ám PUBG. :D
Augusztus-szeptember körül játszottam is vele egy keveset, aztán mondom majd visszatérünk rá, ha rendbe sikerült rakni. Van egy olyan érzésem, hogy ez a nap soha nem fog eljönni. :D
7.
Fakjee
#5: Akit nem érdekel az évi 1-2 nagyobbps ex, viszont jobb teljesítményt, szebb grafikát, jobb szolgáltatásokat és minőségibb vasat akar?
A legrosszabb? Fáj hogy csak pc-ntöbbetadtak el ebből mint kb az összes ps ex egybevéve? :)
A szerencsétlenkedés valóban az ms névjegye. De az elvakult butaság meg már a Sonyfanok névjegye jóideje - tisztelet a kívételnek.
6.
Unravel
#5: Làtom valakinek igen csak savanyú az a bizonyos szőlő. De nyogodj meg. Valszeg ti is megkapjàtok, telibe!
5.
Laccy85
#2: De most komolyan? Ki az a barom, aki egy félkész, bugos, 20FPS mellett röcögő, bűn ronda játék miatt venne Xbox-ot PShelyett? :D
Értem én, hogy kell pár húzó cím, de pont a legrosszabbat kifogni....
Mondjuk a szerencsétlenkedés lassan már a MS védjegye lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...