PUBG - 3 millió játékos Xbox One-on is

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 12.
  • Biznisz
Számítottunk rá, hogy a PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One-on is népszerű lesz, ma végre viszont konkrét számokkal jelentkeztek a fejlesztők. A decemberi Game Preview-start óta több mint 3 millióra hízott a konzolos játékosbázis.

Miután a Steamen már a csillagokat is lehozta az égről a PlayerUnknown’s Battlegrounds, nagy figyelem terelődött az Xbox Game Preview program keretében decemberben elstartolt Xbox One-os verzióra is. Látva, hogy a túlélőjáték milyen népszerű a Steamen, egyáltalán nem volt meglepetés, hogy a konzolon is az lesz.

A PUBG Corp. jelentése szerint már több mint 3 millió játékossal rendelkezik az Xbox One-os verzió - csak az első 48 órában 1 millió példányban kelt el az anyag.

A játék folyamatosan frissül: eddig négy patch érkezett hozzá, legutóbb ezen a héten, amikor is élesedett az FPS-nézet a solo, a duo és a squad módokban.

Emellett van rá esély, hogy a PUBG más platformokra is ellátogat a jövőben.

28.
Mirror
#21: Hát igen kiemelkedő "intellektusoddal" te is eme sorokat tarkítod.
Amúgy, meg nem olvastál te semmit vissza, ahogy "Fakjee" is írja, valami majomnak a valahányadik regje vagy.
26.
Normen1976
#24: Rosszul fogod fel. Értelmezd úgy hogy 20 percet túléltél :) Ebben a játékban úgyis az a lényeg. Abban a 20 percben tuti volt legalább 60 player, aki nem élte túl .Viszont ez a játék csapatban az igazi, ez tény.
25.
MzperXD
+ a játék fizikája amit a tesztben is írnak, annyira gyenge, hogy élvezhetetlen a járművel utazás.
24.
MzperXD
Nagyon korán vettem meg, azóta meglepően sokat javult. Eleinte gtx 1070en is akadozva ment csak, olyan gyengén optimalizált volt.
Csapatban, barátokkal, ismerősökkel jobb lehet. Én egyedül annyira nem élvezem mikor 20 perc gyűjtögetés, lopakodás után, egyszer csak hátulról fejbelönek és vége :)
21.
Laccy85
#19: Látom te is sokat hiányoztál szövegértelmezés óráról.
Mondjuk elnézve a gamekapocs hírei alatt tomboló színvonalat (most nem ezekre gondolok, hanem a régebbiekre is, amiket olvasgattam), nem is nagyon csodálkozok. :D
12 éves hülye gyerekek játszótere az egész portál, ahol a nagy eszmecsere 2 hozzászólás után valahogy mindig anyázásba, személyeskedésbe torkollik... :)
Mondjuk ezt is kár volt leírnom. Felfogni úgy sem sikerül majd. :D
20.
delphijos
#19: Hát azért Unravel sem “vacakolt” már az elsőben :)
19.
Mirror
#14: Konkrétan az 5#. kommentben kezdte valami idióta.:)
18.
Neotechtr
#17: Ez igaz, de szerintem még így is jót kaszálnak ezzel a játékkal.
17.
delphijos
Azért szerintem az MS is érzi hogy valami ex. kéne ( még ha senkit sem érdekelnek akkor is ) , különben nem adtak volna ki rendhagyó módon egy preview-ben elérhető játékot dobozosan. És persze rajta virít hogy Console Exclusive.
16.
user101
Úgy látszik itt mindenki hülye, csak én vagyok vasaló ! :D

Na jó viccet félretéve, attól, hogy nem szereti az ember, a pubg jelenség működik és aki csak 10-15 kört ment vele, már az is érzi, hogy ez egy roppant addiktív játék az összes negatívumával együtt.

25 millió példányt semmilyen játékból nem vesznek az emberek, csak passzióból ha nem szeretnek játszani vele ! Ezt tessék felfogni. Lehet nyafogni, mert köpködni, csak nem érdemes. Ez pont olyan, mint széllel szemben pisálni...
8.
Laccy85
#6: Miért lenne savanyú? PC-re is van ám PUBG. :D
Augusztus-szeptember körül játszottam is vele egy keveset, aztán mondom majd visszatérünk rá, ha rendbe sikerült rakni. Van egy olyan érzésem, hogy ez a nap soha nem fog eljönni. :D
6.
Unravel
#5: Làtom valakinek igen csak savanyú az a bizonyos szőlő. De nyogodj meg. Valszeg ti is megkapjàtok, telibe!
5.
Laccy85
#2: De most komolyan? Ki az a barom, aki egy félkész, bugos, 20FPS mellett röcögő, bűn ronda játék miatt venne Xbox-ot PShelyett? :D
Értem én, hogy kell pár húzó cím, de pont a legrosszabbat kifogni....
Mondjuk a szerencsétlenkedés lassan már a MS védjegye lesz.
3.
Unravel
#2: Jelentheti azt amit írtam. Amennyire felkapott a jàtèk... Uncsi utàn Pugbcsi.
2.
LexerTheFirst
#1: Nem, ez azt jelenti hogy ennyien támogatták a pénzüket ennek a játéknak a befejezését és hogy a Microsoft megvette egy időre a játék kizárólagosságát. De mint láthattad, a PUBG corp. már konzultál a Sony-val hogy miután kész a játék, és lejárt a kizárólagosság a másik céggel, akkor kiadnák PS4-re is.
1.
Unravel
Ez jelentheti azt, hogy most akkor van 6 milliò PS4 tulaj, aki odaadnà a fèl ex gyűjtemènyèt, csak hogy jàtszhasson ezzel a jàtèkkal?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...