Far Cry 5 - az összedolgozás nagyon fontos

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 16.
  • Videó
Link másolása
Mivel márciusig már csak pár hét van hátra, a Ubisoft megnyitotta az infócsapot a Far Cry 5 kapcsán. A legújabb - közel háromperces - gameplay videóban szó lesz a karakterekről és a kooperatív lehetőségekről is.

A kreatív direktor, Dan Hay és a producer, Philippe Fournier néhány új részletet árult el a Far Cry 5-ről. Nem csupán a bejárható terület lett nagyobb az új részben, hanem a karakterek száma is. Míg a korábbi játékokban 18-20 kidolgozott szereplőt találtunk, addig a Far Cry 5-ben ez a szám 65-re hízott. Mindegyik ember egyedi, saját háttértörténettel és célokkal bír.

Az új részben nagyon fontos lesz a kooperatív mód. Egy-egy küldetést a barátainkkal közösen is teljesíthetünk: egyikünk teherautóval közelíti meg az ellenfél bázisát, míg a másik helikopterről szórja az áldást.

A Far Cry 5 március 27-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

6.
6.
Judoka88
Végig játszható a teljes játék coop-ban vagy csak egyes küldetések? Valaki el tudná nekem magyarázni,hogy is fog ez működni pontosan? Külföldi hírekből azt szűrtem le,hogy az egész végig tolható,de ez a cikk csak pár küldit említ...

Köszönöm :)
5.
5.
Khaszás
"Mivel márciusig már csak pár hét van hátra" ? o.O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...