Ash of Gods - itt minden döntésed számít

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a The Banner Sagára emlékeztet minket, ettől még kifejezetten ígéretesnek tűnik az orosz Aurum Dust körökre osztott szerepjátéka, az Ash of Gods, ahol a történet előrehaladását a döntéseink határozzák meg.

Terminum békés világát sötétség és halál dúlja fel, mi azon kevesek egyike leszünk, aki szembeszáll a gonosszal. Habár az Aurum Dust fejlesztése szimpla körökre osztott szerepjátéknak tűnik, amit mesebeli körítéssel vérteztek fel, a készítők szerint kőkemény döntéseket kell meghoznunk a kalandjaink során, azok pedig dinamikusan befolyásolják majd a történetet.

Az orosz csapat felütése az, hogy ők csak a sztori elejét szeretnék felvázolni, és annak befejezése kizárólag rajtunk múlik, ennek megfelelően minden egyes végigjátszás más és más élményeket tartogat. Hiába törekedünk majd arra, hogy megmentsük hőseinket, olykor elkerülhetetlen lesz, hogy áldozatot hozzunk vagy veszélybe sodorjuk társainkat - az Ash of Godsban bármelyik főszereplő meghalhat.


Az online PvP-vel is megtámogatott játék először PC-re érkezik idén márciusban, később azonban PS4-en, Xbox One-on és Switch-en is tiszteletét teszi.

3.
3.
Mortis
#2: de olyannyira hogy ez majdnem plagizálás. először csak a címet olvasva és a képeket nézve azt hittem Banner saga kiegészítő. jól oda kell tenniük magukat, hogy eltekintsünk a copy-tól.
2.
2.
louie
Az igen! Ez tényleg egy átskinezett banner saga a képek alapján :D na de ez legyen a fejlesztők gondja, ha minőségre is olyan jó lesz mint az ikertesó, akkor jöhet!
1.
1.
Shannaro
Ohohó, végre valami igazán nekem való. Bár túlzottan is hasonlít a Banner Saga-ra, még az animáció is. De ha nem lesz belőle pereskedés meg jogi vita, akkor semmi baj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...