Elindult a Gamekapocs Facebook-csoportja!

  • Írta: Gamekapocs
  • 2018. február 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha nincs partnered az esti co-ophoz, mentort keresel a DOTA 2-höz, elakadtál, vagy csak dumálnál egy jót a kedvenc játékodról, jó helyen jársz: elrajtolt a Gamekapocs Facebook-csoportja!

Régóta foglalkoztat már minket a gondolat, hogy létrehozzunk egy Facebook-csoportot a Gamekapocsnak, egy helyet, ahol lényegesen hatékonyabban tudjuk összefogni a facebookos közösségünket, mint a hagyományos Facebook-oldalunkon.

A Gamekapocs Játszópajtások (working title) csoportot a minap rúgtuk el, a célunk pedig az, hogy kötetlenül és közvetlenebbül dumálhassunk mindenről, ami videojáték. A hangsúly a diskurzuson és a csapatépítésen van, a videojátékos mémek és apróhirdetések sokadik felülete helyett egy olyan közösséget szeretnénk összehozni, amit a játékok, illetve a játékélmények tartanak össze.

Ha partnert keresel az esti multihoz, elakadtál az aktuális kedvencedben, belevágnál a DOTA 2-be, de egyedül nem mersz, vagy csak kikívánkozik belőled, hogy mivel játszol mostanában, a legjobb helyen jársz! Ha tetszik a kezdeményezésünk, csatlakozz!

5.
5.
a Facebook amúgy is erőteljesen haldoklik. Inkább élőben beszélgessetek gyerekek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...