Xbox One-ra költöznek a Turok-remasterek

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a fejlesztők már korábban is ígértek konzolos változatot az első két Turok-játék felújított változatából, a portokra mostanáig várnunk kellett: a héten esedékes a megjelenésük.

A Turok-remastereket a mostanság a System Shock remake-jével küszködő Nightdive Studios fejlesztette, a PC-s változatok 2015-ben, illetve 2017-ben debütáltak. A fejlesztők már 2016-ban beígérték az Xbox One-os megjelenést, a portok azonban csendben készültek, így meglepetésként hatott a hír, hogy már a héten, március 2-án megvásárolhatjuk őket.

A Turok: Dinosaur Hunter és a Turok 2: Seeds of Evil Nintendo 64-re és PC-re jelent meg eredetileg, illetve utóbbi kapott egy GameBoy Color-átiratot is. Az Acclaim Comics azonos című képregényének adaptációjában egy Turok nevű harcost irányítunk, akinek a kalandjait az színesíti leginkább, hogy dinókkal kell megküzdenie.

5.
5.
A Fénybenjáró
Ez valami olyasmi, mint a Dino Crisis volt?
4.
4.
mjsilvester
#1: És még a felujitott grafika is egy hulladék...
3.
3.
dracox
A régi kort lehetetlen visszahozni. Ilyen baltával faragott grafikával a mai világban pedig pláne..
2.
2.
SilasGreaves
Fúj. Undorítóan béna. Már akkor is az volt amikor megjelent. Sosem szerettem. Tipikusan gyenge, hangulattalan világ. Minek kell ezt újra erőltetni? Röhej. Annak idején ez vette el a kedvem a pc-s játékoktól. Sokáig vártam a gépem fejlesztésével és csak reméltem, hogy nem ilyenek lesznek majd a programok a jövőben. Hála az égnek nem ...:D és most tessék , újra itt ez a zseniális műremek. Písz.
1.
1.
Darksiders84
Akkoriban 20 éve nagy volt N64-en de most ki fog ezzel játszani megnézik a videót és már megy is tovább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...