Linux PlayStation 3-ra még idén

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Terra Soft bejelentéséből tudtuk meg, hogy a PlayStation 3-ra tervezett Linux még idén novemberben megjelenik - az operációs rendszer teljesen ingyenes lesz.
A Terra Soft bejelentéséből tudtuk meg, hogy a PlayStation 3-ra tervezett Linux még idén novemberben megjelenik - az operációs rendszer teljesen ingyenes lesz.

Az okosabbak már kitalálhatták, hogy a november közepén megjelenő Linux letöltése, majd feltelepítése után következő generációs gépüket úgy használhatjuk majd, mint egy számítógépet. Ebben több - az operációs rendszer mellé csomagolt - program is segítségünkre lesz, mint például a FireFox, a Thunderbird vagy az OpenOffice legfrissebb változatai.

4.
4.
szamocza
akarom mondani: ... pc árának feléért!...
3.
3.
szamocza
Ha ez nem vágja keresztbe a garanciát és az alap oprendszert, akkor ez új lendületet adhat az eladásoknak, hiszen nem csak játékra, hanem minden egyébre, pl. eddig csak pc-n lejátszható videófájlok "vetítésére", rendes böngészésre, levelezésre, telefonálásra... is alkalmas lesz ez az "erőmű". Mindezt egy hasonló tudású ps árának feléért!!!

Pedig már azt hittem, hogy nem veszek ilyet ;)
2.
2.
dareal
van rajta oprendszer, csak mivel nem sz.gépként árulják, nem tesznek rá teljes értékű rendszert. ill teljes érékű, de célrendszer. multimédia+game, ha többet akarsz, egy teljes rendszert akkor jöhet a linux (+bill és egér :))



szvsz itt a linuxnak egy nagy piaca lehet. manapság egy linuxot már nem oly vészes feltenni, ráadásul mivel a ps3 mindenhol ugyan az, totál arra tudják optimalizálni. épp most bontakozik ki (rég használom már, totál stabil) egy xgl/aixgl compiz/beryl 3d grafikus környezet linuxon, ami igen látványos effekteket varázsol a képernyőre (ezen oldalon is találtok videót ).
1.
1.
handrx
No de hogy hogy "oprendszer" vagy mi nélkül kapják a vásárlók a PS3-at? Ez olyan lenne mint PC-t "üresen" oporendszer nélkül vennéd meg. Nem tudnál mit kezdeni vele :S.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...