The Forest - április végén kilép az Early Accessből

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 6.
  • Megjelenés
Azt már eddig is tudtuk, hogy még ebben a hónapban megérkezik a The Forest végleges változata, ám az Endnight Games most napra pontos dátummal szolgált. Egy élő-lélegző rengetegben kell túlélnünk az elemeket és a kannibálokat.

Az Endnight Games nem kevés horrorelemmel megspékelt nyitott világú túlélőjátéka már a nyakunkon van. Több mint négy év fejlesztési idő után a srácok végre révbe értek: a The Forest április 30-án jelenik meg PC-n.

Több éves korai hozzáférés keretében teljesedett ki a projekt. Egy repülőgép-szerencsétlenség után egy sötét erdőben térünk magunkhoz, amit kedvünkre felfedezhetünk. Nem csupán a felszínt, hanem kiterjedt barlangrendszereket és vízalatti tavakat is.

Ha a menedéképítés és az élelemszerzés nem lenne elég, akkor az erdőben lakozó kannibáltörzs folyamatosan terrorizál minket. Ráadásul egy sokkal nagyobb, ősi titok is rejtőzik a háttérben, melynek szálait kibogozhatjuk.

A The Forest a Unity Engine 5-re épül fizikaalapú rendereléssel, a testünktől meghajló növényekkel és szétszóródó árnyékokkal. Már a fák és a karakterek modelljei is rengeteget változtak az első verzió óta. És persze a VR-mód sem hiányozhat.

A játék PS4-re is készül, de a konzolos verzió dátuma még nem ismert.

6.
GAMEROD
Kilép az early-ból vagy nem, aki akarta már kijátszotta. Nem hiszem hogy már lenne valami nagyobb változás a teljesben, max drágábban adják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...